Feridun Düzağaç'a icra şoku!

Feridun Düzağaç, menajerlik hizmeti almak üzere anlaştığı firmaya ücretini ödemeyince...

Ünlü şarkıcı Feridun Düzağaç icralık oldu. Düzağaç'ın icraya menajerlik hizmeti almak üzere anlaştığı firmanın ücreti yüzünden düştüğü öğrenildi.

Söz yazarı ve müzisyen Feridun Düzağaç, menajerlik hizmeti almak üzere anlaştığı firmaya ücretini ödemediği gerekçesiyle icralık oldu.

Düzağaç, iddiaya göre GNL Görsel Medya isimli bir şirket ile menajerlik anlaşması sağladı. Firma, başlangıç ücreti olarak ünlü şarkıcıdan 15 bin lira talep etti.

Fakat bir süre sonra Düzağaç ve şirket arasında bazı anlaşmazlıklar yaşandı. Hizmet kalitesinden memnun kalmadığını ve istediği şartların oluşmadığını kaydeden Düzağaç, başka bir menajerlik firmasıyla görüşmeye başladı.

Şirket yetkilisi sözleşme kapsamında ücretin ödenmesini talep etti. Düzağaç ise firmayla sözleşme imzalanmadığını iddia ederek ücreti ödemedi. Bunun üzerine firma yetkilisi, Düzağaç'ın imzalandığını iddia ettiği sözleşmeyle ünlü şarkıcı hakkında icra takibi başlattı. Ünlü şarkıcı ise icranın durdurulması için İcra Müdürlüğü'ne başvurdu. (Sabah)

FERİDUN DÜZAĞAÇ'TAN AÇIKLAMA


Ünlü şarkıcı Feridun Düzağaç hakkında çıkan haberlerle ilgili kendi Instagram hesabından açıklama yaptı. Düzağaç sosyal medya hesabından; 'Dün çok mânasız bulduğum bir yoğunlukta paylaşılan ve 'icra şoku' yaşadığımı iddia eden haberler gerçek değildir. Fakat ne yazık ki bazı çaresiz haber sitelerinde yanlışlıkla benim yerime fotoğrafı kullanılan kişi sevgili ve kıymetli aktör Sayın Hakan Gerçek'tir. Kendisinden sebep olduğum bu tatsızlık için içtenlikle özür diliyor doğru fotoğraf kullanan güzide siteleri tebrik ediyorum. Bir menajerlik şirketi ve sahibi A.Ç.G. aleyhinde açtığım 'sahte imza ile senet düzenlemek ve nitelikli dolandırıcılık' davasının bu şekilde çarpıtılarak haberleştirilmesi affedilebilecek yada 'şu üç günlük dünyada' deyip geçiştirilecek bir taciz değildir. Kaçınılmaz bir hal alan bu paylaşım için affınıza sığınırım. Sevgi ve saygılarımla' notunu paylaşarak haberleri yalanladı.