Seda Sayan hayatını kaybedenler için karanfil bıraktı

Ünlü sanatçı Seda Sayan, Amerika seyahati öncesinde geldiği Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde terör saldırısında hayatını kaybedenlerin fotoğraflarının bulunduğu bölüme karanfil bıraktı.

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısının ardından Dış Hatlar Terminali'nde hayatını kaybedenler anısına oluşturulan bölüme ziyaretler sürüyor. Ünlü sanatçı Seda Sayan da erkek arkadaşı Erkan Çelik'le birlikte Amerika seyahati öncesinde geldikleri Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hayatını kaybedenler anısına oluşturulan bölüme karanfil bıraktı.

'Terörün her türlüsünü lanetliyoruz'

Terör olaylarına tepki gösteren Seda Sayan 'Canlarımız gitti, canımız onlar bizim. Günahsız insanlar gitti. Bir sürü günahsız insan. Ne günahları var. Bu senin de başına gelebilir. Hepiniz buradasınız. Ben her bir yere gittiğimde iş için tatil için sizlerle karşılaşıyoruz. Hepimize olabilir. Hepimizin başına gelebilir. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Allah kahretsin, bu alçakça bir saldırı. Güzel bir şey değil, nedir bu yani. Mübarek günde bir de. Hayırlı bayramlar inşallah Allah tüm dünyaya böyle bir keder yaşatmasın' dedi.

Ünlü sanatçı Seda Sayan, daha sonra Amerika'ya seyahat etmek üzere alandan ayrıldı.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.