Kıvanç Tatlıtuğ tatilde!

Kıvanç Tatlıtuğ geçen yıl satın aldığı 450 bin TL değerindeki sürat motoruyla Bozburun’da arkadaşlarını gezdirdi. 32 yaşındaki oyuncunun aldığı kilolar dikkat çekti.

Yeni sezonda ay yapım'ın projesinde Tuba Büyüküstün'le başrol oynayacak olan Kıvanç Tatlıtuğ, tatilde enerji depoluyor. Çeşme tatilinden sonra soluğu Bodrum'da alan oyuncu, ardından Bozburun'a geçti. Tatlıtuğ, Tanem Sivar - Edhem Dirvana çifti ve bir grup arkadaşıyla sürat motorunda objektiflere takıldı.

Özellikle Kuzey Güney dizisinde, Kuzey Tekinoğlu'nu canlandırırken formda vücudu ve karın kasları ile gündemde olan oyuncunun aldığı kilolar dikkat çekti.

Kıvanç Tatlıtuğ tatilde!

Milliyet'in haberine göre, dümene geçen oyuncunun keyfi yerindeydi. Tatlıtuğ'un yaklaşık 450 bin TL değerindeki sürat motorunu geçen sene aldığı ortaya çıktı. İşleri nedeniyle İstanbul'da kalan Başak Dizer'in bugün eşinin yanına Bozburun'a gideceği öğrenildi. Tatillerine devam edecek olan çiftin, bir sonraki durağı Yunan Adaları olacak.

Kıvanç Tatlıtuğ tatilde!Başak Dizer: Kıvanç'ı ekranda görmeyi ben de özledimKıvanç Tatlıtuğ tatilde!Kıvanç Tatlıtuğ Hoolywood'da