Sabri Sarıoğlu'nun eşi otobanda 270 km hız yaptı

"Bu kez Snapchat’te dolanırken gördüm şu çok konuşulan Lamborghini’yi. Çeşme-İzmir otobanında 270 km hızla. Kerimcan Durmaz’ın, “Yağmur korkuyorum” çığlık sesleriyle"

Sabri Sarıoğlu'nun eşi otobanda 270 km hız yaptı
Habertürk yazarı Esin Övet, Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu'nun aracını 270. km hızla sürdüğünü yazdı.

İşte o yazı;

Malumunuz, bir dönem futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur'un Lamborghini'siyle yatıp kalkıyorduk. Lamborghini önceki gün yine çıktı meydana. Bu kez Snapchat'te dolanırken gördüm şu çok konuşulan Lamborghini'yi. Çeşme-İzmir otobanında 270 km hızla. Kerimcan Durmaz'ın, “Yağmur korkuyorum” çığlık sesleriyle.

Meğer Kerimcan Durmaz uçağa yetişmek için yakın arkadaşı Yağmur'a, “Beni ancak sen yetiştirirsin uçağa” diye ricada bulunmuş. Yağmur da dostunu kırmayıp geçmiş direksiyon başına. O anları Kerimcan, Snapchat'te çekiyor çığlıklarla.

Tüm Snapchat ahalisine yaşattılar o anları. Üstelik Yağmur 20 dakikada havaalanına gittiğini söylüyor. Şimdiye kadar ilk kez “Aman dikkat!” diyorum. Çünkü bunları çoluk çocuk herkes izliyor. Eğlenceye asla lafım yok. Gece hayatına, sabaha kadar coşmalara. Ama trafik bu, şakası olmaz. Lütfen bu tarz çekimlerde biraz daha duyarlı olun. Aman dikkat!

Sabri Sarıoğlu'nun eşi otobanda 270 km hız yaptı