Serenay Aktaş: Dikine bir oyun sergilemeliyiz

Milli Takım'ın Euro 2016 performansını yorumlayan ünlüler arasından Serenay Aktaş, "Gücümüzü İspanya karşısında göstereceğiz" dedi

Sahnelerin ve ekranların yıldızlarından millilere tam destek!

Ünlü isimler, Euro 2016'da gruptan çıkma mücadelesi veren ay yıldızlıların yarın oynayacağı kritik İspanya maçını ve Milli Takım'ın gruptan çıkma şansını HT MAGAZİN'e değerlendirdi

'DİKİNE BİR OYUN SERGİLEMELİYİZ'
SERENAY AKTAŞ: Baskı halinde paniklememeli ve dikine bir oyun sergilemeliyiz. Oyuncular daha önce çok fazla bir arada oynamadığı için turnuvaya biraz çekingen başladık ama gücümüzü İspanya karşısında göstereceğiz.

‘ÖZGÜVENLİ OYNAMALIYIZ'
RAFET EL ROMAN: Takımımızın eksiği yok. Özgüvenli oynayıp yeteneklerimizi ortaya koymalıyız. İyi bir stoper ve iyi bir forvetimiz olsa her şey daha iyi olabilirdi tabii. İspanya maçıyla birlikte gücümüzü göstereceğiz.

Serenay Aktaş: Dikine bir oyun sergilemeliyiz

‘BİZİ BİZDEN BAŞKASI YIKAMAZ'
GÖKHAN TÜRKMEN: İyi odaklandığımızda her şeyi başarıyla sonuçlandırıyoruz. O yüzden bizi aslında en ilgilendiren şey kendi içimizdeki rakip ve savaş. Bizi bizden başkası yıkamaz. İyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum.

Serenay Aktaş: Dikine bir oyun sergilemeliyiz

‘ARDA'DAN ÇOK ŞEY BEKLİYORUM'
FERHAT GÖÇER: Hakan Çalhanoğlu ve Selçuk İnan, duran toplarda kalitelerini gösterecektir. Arda'dan çok şey bekliyorum. Emre Mor, kesinlikle parlayacaktır. “Biz bitti demeden bitmez” sloganı tam olarak bizi özetliyor.

Serenay Aktaş: Dikine bir oyun sergilemeliyiz

‘TÜRK'ÜN GÜCÜNÜ GÖSTERECEĞİZ'

SİMGE SAĞIN: Her futbolcu sorumluluk aldığında şampiyonanın en güçlü takımıyız. Bundan sonraki süreçte Oğuzhan Özyakup, Arda Turan ve Hakan Çalhanoğlu'nun performansı belirleyici olacak. Türk'ün gücünü Fransa'da bir kez daha göstereceğiz.