Oya Aydoğan'ın sağlık durumu nasıl?

Oya Aydoğan'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yapıldı. Yoğun bakımda olan Oya Aydoğan'ın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Oya Aydoğan'ın sağlık durumu nasıl?
Oya Aydoğan'dan üzücü bir haber geldi. Sevilen sinema ve dizi oyuncusu Oya Aydoğan'ın önceki gece aort damarının yırtıldığı anlaşıldı. Oya Aydoğan'ın 12 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alındığı ve hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

HASTANEDEN İLK AÇIKLAMA
'Ünlü oyuncu Oya Aydoğan şiddetli sırt ağrısı, sol kolunda güçsüzlük ve yüzünde ki uyuşma şikayetiyle geldi. Yapılan kontroller sonrasında kalpten çıkan aort damarında yırtılma tespit edildi. Prof. Dr. Ahmet Özkara ve Op. Dr. Halil Hüzmeli tarafından acil olarak 12 saat süren açık kalp ameliyatıyla aort damarı suni damarla değiştirildi ve gerekli müdahaleler yapıldı. Yoğun bakıma alınan Oya Aydoğan'ın durumu ciddiyetini koruyor' ifadesine yer verildi.

Oya Aydoğan'ın sağlık durumu nasıl?-Video-
Canlı yayında gözyaşları sel oldu
ÜNLÜLER HASTANEYE KOŞTU
Ece Erken, Lerzan Mutlu, Orhan Gencebay, Sevim Emre, Hande Yener, Merve Sevi, Nuri Alço, Oya Aydoğan'ı görebilmek için hastaneye geldi. Yakın arkadaşı Oya Aydoğan'ın ameliyatını değerlendiren Sevim Emre, ‘Allah onu bize bağışlasın, hemen yetiştirdiler sağ olsunlar, aynı zamanda tansiyonu da var, şu an yoğun bakımda kanaması da olmuş ama durduğunu söylediler, biz de haber bekliyoruz' dedi.

Oya Aydoğan'ın sağlık durumu nasıl?

“HAYATİ TEHLİKESİ YOK”
Aydoğan'ın doktorundan sağlık durumu hakkında bilgi alan ünlü sinema oyuncusu Nuri Alço, “Doktorlarla görüştüm. Uyutuyorlar kendisini, herhalde akşama kadar uyutacaklar. Başarılı bir ameliyat geçirmiş. Damarın çatlamasıyla olmuş. Şah damarında bir tıkanma varmış, onu da açmışlar. Sevindirici haber aldık. Kanaması durmuş. Şuanda tekrar ameliyata alınma durumu yok. Başarılı bir ameliyat olduğunu söyledi doktoru. Hayati tehlikesi yok. Uyutuyorlar” dedi.

Öte yandan Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının bugünkü bölümünde duygusal anlar yaşandı. Lerzan Mutlu ve Bircan İpek gözyaşlarını tutamadı.