Kahtalı Mıçı: Şimdi evim bile yok

“Kahtalı Mıçı” olarak bilinen Mustafa Aslan hayatına dair birçok bilinmeyeni de Söylemezsem Olmaz’da açıkladı.

“Kahtalı Mıçı” olarak bilinen Mustafa Aslan Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Şarkılarıyla programa renk katan Mustafa Aslan hayatına dair birçok bilinmeyeni de Söylemezsem Olmaz'da açıkladı.

Kahtalı Mıçı, 'Tavukları pişirmişem şarkısını ilk ben söyledim. Dilber Ay benden sonra söyledi. Kendisini çok severim. Biz onla bir filmde oynadık. Keşke tekrar bir projede yer alsak' diye konuştu. Kahtalı Mıçı, kendisiyle ilgili çıkan Urfalı bir iş adamının borçlarını ödedi haberini ise yalanladı ve sadece yardımcı olduklarını söyledi.

Kahtalı Mıçı, 'Bu sektörde hak ettiğim parayı kazanmadım. Benim hiç evim yok. Arkadaşımın yanında kalıyorum. Oteli olan bir ağabeyim onun otelinde kalıyorum. Çok şükür borcumda yok fazla paramda yok. Kimseye muhtaç değilim etrafımda bana yardımcı olan çok insan var. Birçok işimi iptal ettiler, iyi niyetimi kötü kullandılar' diyerek müzik sektörüne de sitem etti.

“Ben müzik yüzünden ailemden çok dayak yedim. Kâhta küçük bir yerdi bu bizim ailemize yakışmaz dediler. Ben en sonunda ormana kaçtım. Sonra bir ağabeyim beni Urfa'dan kaçırdı ve ben müziğe başladım' şeklinde konuşan Kahtalı Mıçı kendisi hakkında bilinmeyen bu gerçekleri de Söylemezsem Olmaz programında ilk kez anlattı.