İsmail Türüt'ü bu kadar kıran şey ne?

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının muhabirleri uzun zamandır kayıplara karışmış olan İsmail Türüt’ü yakaladı.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının muhabirleri uzun zamandır kayıplara karışmış olan İsmail Türüt'ü yakaladı.

Epeydir ekranlarda görünmeyen Türüt yaptığı röportajda; 'Biz müzik adamıyız müzik yaşam biçimimiz. Piyasa malum çok tadı yok. Eğlencenin tarzı değişti. Gazino gitti yerine garip garip bar geldi.” diyerek müzikten kopmadığını ama neden ortalıklarda görünmediğini açıklarken bazı sitemlerde bulundu.

Türüt şöyle devam etti:

“Şarkılar yetim kaldı. Biz sevilen adamlarız müziğimiz para eder Allah vergisi bu ama yapımcıların aklına pahalı pahalı diziler geliyor artık. Kimse düzgün şarkıları umursamıyor. Çok kötü şeyler yapıyorlar şimdi ki şarkıcılar. Ben nefret ettim. Bir şarkı patlatayım da parayı getirsin son derece ticari mantık. Single yapan şarkıcılarla dolu etraf. Oh ne güzel! Ben on beş tane şarkı yapacağım diye anam ağlıyor. Onlar bir tane şarkı yapıp patlatınca tamam ama.

Ben asıl Sinan Özer'e kırgınım. Düğününe davet edilmemem beni harbi üzdü. Ben niye edilmedim acaba? Ben öyle boş bir insanda değilim. O kadar hukukumuz vardı ama adam bizi unutmuş.'