Megastar Tarkan, Pınar Dilek ile evlendi

Ünlü şarkıcı Tarkan, sürpriz bir törenle dünya evine girdi. Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, nikah 29 Nisan'da sanatçının Tarabya'daki evinin bahçesinde gerçekleştirildi.

Megastar Tarkan, Pınar Dilek ile evlendi
Tarkan, 5 yıllık sevgilisi Pınar Dilek ile mutlu sona adım attı. 40 kişinin katıldığı gecede, beş güvenlik görevlisi kuş uçurtmadı ... Ünlü sanatçı, uzun süredir birlikte olduğu gurbetçi sevgilisi Pınar Dilek ile aile arasında düzenlenen törenle yüzükleri taktı. Megastar'ın Tarabya'daki villasında gerçekleşen törene; şarkıcının annesi Neşe Tevetoğlu, ağabeyi Hakan Tevetoğlu, kardeşi Adnan Tevetoğlu ve aile üyeleri katıldı. Gelin Pınar Dilek'in ailesi de geceye katılmak için Almanya'dan İstanbul'a geldi.

Megastar Tarkan, Pınar Dilek ile evlendi

EVİNİ MUMLARLA SÜSLEDİ

Tarkan, bir catering şirketiyle anlaşıp toplam 40 kişilik yemek verdi. Villanın merdivenleri mumlarla süslendi. Gazetecilerin görüntü almasını önlemek için beş özel koruma görev yaptı.

YABANCI MÜZİKLER ÇALINDI

Tarkan ve Pınar Dilek; tören için cuma sabahı hazırlıklara başladı. 18.00'de başlayan yemekte dünyaca ünlü sanatçıların eserleri çalındı. Yemekten sonra yüzükleri takılan ikili, dans etti. Konuklar, sabaha karşı 03.00'te evden ayrıldı.

Megastar Tarkan, Pınar Dilek ile evlendi

GAZETECİLERLE KOVALAMACA

Konuklar, gazetecilerin görüntü almaması için araçlarına kapalı garajda bindi. Pınar Dilek ve ailesi, 35 plakalı minibüse binip evden ayrıldı. Dilek Ailesi'ni taşıyan araca eskort eşlik etti. Araç, The Grand Tarabya Hotel'e giden minibüsü takip eden gazetecilerin önüne kesip fotoğraf çekilmesini engellemeye çalıştı.

Megastar Tarkan, Pınar Dilek ile evlendi

GEÇ SAATLERE KADAR SÜRDÜ

Tarkan, tüm misafirleri gittikten sonra ailesi ile bir saat daha geçirdi. Ailesiyle gecenin kritiğini yapan Tarkan; annesi Neşe Tevetoğlu, ağabeyi Hakan ve kardeşi Adnan'ı kapalı garajdan uğurladı. Audi A6 marka araç ile evden ayrılan Tevetoğlu Ailesi, gazetecilerin görüntü aldığı sırada kahkaha attı.

Megastar Tarkan, Pınar Dilek ile evlendi


PINAR DİLEK KİMDİR?


Tarkan ile Pınar Dilek'in beş yıl önce başlayan yakınlıkları kısa sürede aşka dönüştü. 30 yaşındaki Pınar Dilek hakkında bilinenler ise çok az. 1986 yılında Almanya'nın Duisburg şehrinde doğan genç kadın, Elazığ'lı anne ve Şanlıurfa'lı babanın küçük kızı. 1.57 boyundaki genç kadının, Tarkan ile Almanya konserinde tanıştığı biliniyor.






Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.