Şafak Sezer ekranlara dönüyor

Emre Saygı'nın sunumuyla sosyal medya platformu Younow'dan canlı yayınlanan 'Hadi Be'ye konuşan Hakan Ural, yakın arkadaşı Şafak Sezer'in yakında ekrana döneceğini müjdeledi.

Şafak Sezer ekranlara dönüyor
'Hadi Be'nin konuğu olan Hakan Ural, Younow takipçilerinin ve sunucu Emre Saygı'nın sorularını yanıtladı.

'ÇAPKIN BİR ADAM DEĞİLİM'


Özel hayatında çapkın olmadığını belirten Ural, 'Çapkın bir adam değilim. Yıllarca 'çapkın' diye adım çıktı, ama hiç çapkınlığım olmadı. 19 yaşında evlendim. Yıllarca bu üzerime yapıştı. Çapkın olan ne isimler var. Biraz göz önünde olunca, bir de yakışıklı olunca adın çıkıyor” dedi.

'ŞAFAK SEZER'İN SÜRPRİZİ OLACAK'

Geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık sorunlarıyla Gündeme gelen Şafak Sezer'in sağlık durumunun iyi olduğunu ve sürpriz bir televizyon projesiyle ekranlara geri dönmeye hazırlandığını belirten Hakan Ural “Şafak Sezer'in sağlık durumu çok iyi. Yakın zamanda bir sürprizi de olacak. Televizyona değişik bir projeyle geri dönecek. Şafak popüler bir adam. Türkiye'de 4 - 5 komedyen varsa bunlardan biri de Şafak Sezer'dir. Şafak'ın yaşadığı sağlık sorunlarının gündem olması kadar normal bir şey yok. Birçok badireler atlattı, Allah'tan atlattı. Şimdi yeni işlere hazırlanıyor. ‘Kolapçino 4' ü çekecek. ‘Kolpaçino 4'te ben de yeniden seyirciyle buluşuyorum” dedi.

Şafak Sezer ekranlara dönüyorŞafak Sezer taburcu edildi
Şafak Sezer ekranlara dönüyorŞafak Sezer'in sinir krizi geçirdiği o anlar