Prison Break'e Türk oyuncu

Dünyaca ünlü Prison Break dizisinin yeni bölümlerinde Türk oyuncu Numar Acar da rol alacak.

Bir televizyon fenomenine dönüşen Prison Break ekranlara geri dönüyor. ABD'nin Fox kanalında 2005 - 2009 arasında dünya genelinde milyonlarca izleyiciye ulaşan dizi, 2017'de tekrar ekranda olacak. Üstelik Türk oyuncu Numar Acar da kadroda.

MİNİ SERİ HAZIRLANIYOR

2009'da ekrna veda eden dizi için final bölümündeki soruların yanıt bulacağı mini bir seri hazırlanıyor. Dizide Acar, Abu Ramal rolüyle izleyici karşısına geçecek. Alman Bild Gazetesi'ne konuşan 42 yaşındaki Numar Acar 'Muhteşem oyuncularla Kanada'da çekim yapıyoruz, heyecanlıyız' dedi.

Prison Break'e Türk oyuncu
Prison Break 40'tan fazla ülkede 71 bölümle ekranlara geldi.

NUMAR ACAR KİMDİR ?

Başrolünü Ata Demirer'in oynadığı Berlin Kaplanı filminde rol alan ve aynı zamanda filmin yapımcılığını üstlenen Numan Acar, 7 Ekim 1974'te Gümüşhane'de dünya geldi. 8 yaşına kadar Türkiye'de yaşayan Numan Acar ailesiyle birlikte 1982 yılında Almanya'ya yerleşti. İnşaat mühendisliği okuyan Acar daha sonra tiyatro eğitimi aldı.

2002 yılında profesyonel oyunculuğa Kebab Connection filmiyle başladı. Daha sonra Türkiye ve Almanya'da bir çok filmde roller alan ve aynı zamanda yapımcılık görevlerini üstlenen Numan Acar 2014 yılında Homeland adlı dizide rol almayı başardı.

Prison Break'e Türk oyuncu
Acar'ın en az 3 bölüm oynaması bekleniyor