Cunda'da Kenan-Sinem aşkı

Geçtiğimiz akşam evlenen Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, düğünün ertesi sabahı saat 07.00'de soluğu sahilde aldı.

Geçtiğimiz akşam evlenen Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, düğünün ertesi sabahı saat 07.00'de soluğu sahilde aldı. Çiçeği burnunda evlilerin yanı sıra Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli de plajda romantik anlar yaşadı..

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz akşam dillere destan bir düğünle evlendi. Cunda Ortunç Otel'deki tören, magazin dünyasını buluştururken birçok ünlü çift de törenin ardından Cunda'da kısa bir tatil yaptı. Sabaha karşı partinin bitmesiyle odalarına çekilen Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli, Özge Özpirinççi ve Burak Yamantürk ile Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ, sabah 07.00'de soluğu plajda aldı. İlk iş olarak kahvaltı yapan ekip, ardından soluğu iskelede aldı. Denizin soğuk olması nedeniyle kimse denize giremezken ekipten bu kuralı bozan tek isim Kenan İmirzalıoğlu oldu. Yakışıklı oyuncu, zor da olsa denize girerken eşi de kıyıdan onu izledi. Ardından dostlarıyla iskelede sohbete koyulan çiçeği burnunda evliler, romantik anlar yaşadı. Düğünün bir diğer gözde çifti Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli de iskelede aşka geldi.

Cunda'da Kenan-Sinem aşkı

DÜN DÖNDÜLER

Terzioğlu, iskelede güneşlenirken bir ara sevgilisinin sırtına yatıp romantik anlar yaşadı. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun yanı sıra diğer ünlü çiftler, dün sabah ise İstanbul'a döndü...

ELLERİ AYRILMADI

Çiçeği burnunda evliler, düğün töreninin ertesi sabahında deniz ve güneşin tadını çıkardı. İskelede arkadaşlarıyla sohbet eden Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun ellerinin bir an olsun ayrılmadığı görüldü.

DOSTLARLA KAHVALTI

Geç saatlere kadar eğlenen ünlü çift, uyumak yerine sabah 07.00'de soluğu sahilde aldı. Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun ilk işi yakın dostları Özge Özpirinççi ve Burak Yamantürk ile kahvaltı etmek oldu.

İSKELEDE ROMANTİZM

Aşklarıyla magazin gündeminden düşmeyen Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli, düğünde olduğu gibi törenin ertesi sabahında da romantik anlar yaşadı. Ünlü çift, denize girmek yerine iskelede güneşlenmeyi tercih etti. Burçin Terzioğlu, bir ara iskelede yatarken sevgilisinin üzerine uzanıp yaklaşık 20 dakika böyle güneşlendi.

Cunda'da Kenan-Sinem aşkıSinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu Cunda'da