1 milyon liralık düğün

Bugün evlenecek olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu konukları için her şeyi dört dörtlük hazırladı. Yakışıklı damadın cebinden 1 milyon lira çıktığı konuşuluyor.

1 milyon liralık düğün
Merakla beklenen Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın düğünü bugün Cunda Adası'nda gerçekleşecek. Günler öncesinden hazırlıklara başlayan çiftin misafirleri dün birer birer adaya geldi. Konuklarının rahat etmesi için her şeyi dört dörtlük hazırlayan Kenan İmirzalıoğlu hiçbir masraftan kaçınmadı.

8 OTEL TUTULDU
Organizasyon görevlileri ellerinde '14 Mayıs Düğün' yazılı kağıtla konukları Edremit Havaalanı'nda karşıladı. 8 VIP minibüs, 4 otomobil, 100'ün üzerinde çalışan ve 8 ayrı otelle muhteşem bir düğüne hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu'nun yaklaşık 1 milyon TL masraf yaptığı öğrenildi.

1 milyon liralık düğün

Güzel oyuncu Şükran Ovalı ve yapımcı Kerem Çatay düğün için Cunda'ya ilk gelen isimler arasında yer aldı.

DEV SAHNE HAZIR

Ortunç Otel'de yapılacak düğün için dev bir sahne kuruldu. Düğüne katılacak Kerem Beril Çatay, İzzet Yasemin Özilhan, Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli suitte kalacak. Deniz manzaralı odalarda ise Cemre Kemer Emir Medina, Ayça Ücer Can Yücel, Olgun Zeynep Şimşek, Haldun Zeynep Üstüner gibi isimler kalacak.