Banu Alkan Oya Aydoğan için ağladı

Ünlü sanatçı Banu Alkan, yoğun bakımda olan Oya Aydoğan'a ağladı.

Beyaz TV de yayınlanan Söylemezsem Olmaz yorumcusu Oya Aydoğan geçirmiş olduğu rahatsızlığın ardından yoğun bakıma alındı.

Bugünkü programına telefon bağlantısı ile konuk olan Banu Alkan Oya Aydoğan hakkında, 'Gördüğüm de hemen instagramımdan paylaştım. O bebek kalpli bir kadın. O benim bebek kalplim. Ben onu ve bebek kalbini hemen düşündüm. O kadar tatlı ve o kadar naif bir insandır ki... Geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum buradan. Gerçekten ben sağlığa hayata çok duyarlı olan bir insanım. Bizim aramızda tatlı atışmalar olmuştur ama ben onun bebek kalbini bildiğim için hiç alınmadım. Evet, kalbini bildiğiniz insana kırılmıyorsunuz çünkü bunu çok içten söylüyorum' şeklinde konuştu.

Konuşurken ağlamaya başlayan Banu Alkan şöyle devam etti:

'Gerçekten çok üzgünüm. Çünkü bir evladı var. Allah önce canını kendisine sonra da evladına bağışlasın. Ama Oya gerçekten kimseyi kırmak istemeyen başka bir bebektir o. Dualarımla onunla beraberim ve ilk fırsatta gideceğim. Şuan seyahatim var belki onu bile iptal edeceğim zaten İstanbul dışındayım. Yurt dışına gideceğim ama belki bir gün daha uzatacağım hastaneye gideceğim. O benim çok çok değerli arkadaşım, meslektaşım onu çok seviyorum, dualarım onunla. Tüm Türkiye ve dünyada ne kadar Türk varsa onun için dua ettiğini biliyorum. Günümüz ağlanacak bir gün ama inşallah güleceğiz. Çünkü ben inanıyorum. Allahım yardımcımız olacak, ben inanıyorum.

Onun o bebek kalbine yaslanıp yanaklarından öpeceğim. Oya uyandığında en çok söylemek istediğim şey; Allah seni evladına bağışladı.'