Safiye Soyman canlı yayında Faik Öztürk'ün hastanede olduğunu öğrendi

Söylemezsem Olmaz programına konuk olan ünlü sanatçı Safiye Soyman, yayına bağlanan hayat arkadaşı Faik Öztürk'ün hastanede olduğunu öğrenince adeta yüreği hopladı.

Safiye Soyman bu sabah Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. “Bir yorum da benden” isimli yeni albümünden şarkılar seslendiren Safiye Soyman samimi sohbeti ve dobra açıklamalarıyla da programa damgasını vurdu.

Safiye Soyman canlı yayında Faik Öztürk'ün hastanede olduğunu öğrendi

Safiye Soyman'ın 17 yıllık hayat arkadaşı Faik Öztürk de telefonla Söylemezsem Olmaz programına bağlandı. Safiye Soyman ve Faik Öztürk iş dolayısıyla ayrı şehirlerde bulunuyordu. Faik Öztürk sahne alacağı için Eskişehir'deydi. Telefona çıkar çıkmaz, 'Şuan hastanedeyim' diyen Faik Öztürk Safiye Soyman'ın yüreğini hoplattı. Korkulacak bir şey olmadığı Faik Öztürk'ün check up yaptırmak için hastanede olduğunu öğrenen Safiye Soyman rahat bir nefes aldı.

Safiye Soyman canlı yayında Faik Öztürk'ün hastanede olduğunu öğrendi

Faik Öztürk, Safiye Soyman'a olan aşkını şu sözlerle anlattı:

'Benim 17 senedir Safiye Soyman'a bir yanlışım ya da saygısızlığım olmadı. Sevgili Safiye; hayatımda iyi günde kötü günde kelimesini en iyi yaşatan, var eden bir kadın olarak ne kadar başarılı olduysam altında imzan var. Bana bu zamana kadar gösterdiğin ilgiye, sevgiye teşekkür ediyorum. İyi ki hayatımda varsın seni çok seviyorum.'

SAFİYE VE FAİK İNGİLİZCE ŞARKIYLA EUROVISION'DA

Faik Öztürk esprileri ve komik anılarıyla da stüdyodaki yorumcuları ve ekran başındaki seyircileri kahkahaya boğdu. Safiye Soyman'ın yeni çıkardığı “Bir yorum da benden” isimli albümünü ucuza mal etmek için “Bestekarları vefat etmiş olan şarkıları” seçtiklerini söyleyen Faik Öztürk, '2016 yılında Eurovision'da Türkiye'yi Safiye Soyman'la temsil etmek istiyoruz, Bir gram İngilizce bilmiyoruz ancak İngilizce şarkı okuyacağız' dedi.

Safiye Soyman canlı yayında Faik Öztürk'ün hastanede olduğunu öğrendi

SAFİYE'LERİ YEMEĞE GÖTÜRDÜM, 4 TAKSİT İSTEDİM


Faik Öztürk daha önce Nur Yerlitaş, Oya Aydoğan, Safiye Soyman ve başka dostlarını yemeğe götürdüğünü hesabın hayli yüklü geldiğini garsondan 4 taksit yapılmasını rica ettiğini ancak taksit yapılmadığını da söyledi.

“FAİK OLMASAYDI GÜLEMEZDİM”

Safiye Soyman
ise bir ara, MS hastası oğlu Harun'dan bahsetti. Oğlu Harun için üzüldüğünü dile getiren şarkıcı, 'Serdar Ortaç'la yeni albümümde 'Bilsem ki' şarkısına düet yaptık. Serdar Ortaç da Harun gibi MS hastası olduğu için şarkıyı bana hediye etti. Ayrıca zor günlerimde arkamda hep Faik Öztürk vardı. Eğer Faik Öztürk olmasaydı böyle gülemezdim' diye konuştu. BEYAZ GAZETE