8 yıllık evliliklerini mizaç farkı bitirdi

Oyuncu Hakan Dinçkol ve eşi Merve “Zaman geçtikçe dünya görüşü ve mizaç bakımından farklılıklarımız ortaya çıktı” diyerek başvurdukları mahkemede tek celsede boşandı.

8 yıllık evliliklerini mizaç farkı bitirdi
En son 'Asla Vazgeçmem' dizisinde rol alan oyuncu Hakan Dinçkol ve 8 yıllık eşi Merve Erol Dinçkol boşandı. Özel bir firmada eğitim sorumlusu olarak çalışan Merve Erol Dinçkol, zamanla ortaya çıkan mizaç ve dünya görüşü farklılıkları nedeniyle Hakan Dinçkol'a İstanbul Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı. İddiaya göre; çiftin evlilik bağı zaman içerisinde giderek azaldı ve artık bir arada yaşam sürdürmeleri olanaksız hale geldi. Çift zamanla ortaya çıkan mizaç ve dünya görüşü farklılıkları nedeniyle evliliklerini devam ettirme konusunda başarılı olamadı.

8 yıllık evliliklerini mizaç farkı bitirdi

KIZININ VELAYETİNİ VE ARABAYI ALDI

Merve Erol Dinçkol, kızlarının velayetini, aylık 500 lira iştirak nafakası ve daha önce 25 bin lira ödediği aracın kendi adına tescil edilmesini istedi.

Çift aralarında bir boşanma protokolü imzaladı.

8 yıllık evliliklerini mizaç farkı bitirdi

Mahkeme hakimi, davada taraflara 'Boşanmak istiyor musunuz?' diye sordu. Merve Erol Dinçkol ile Hakan Dinçkol da boşanma konusunda anlaştıklarını belirtti ve boşanmalarına karar verilmesini istedi. Mahkeme protokol gereği tarafların boşanmasına karar verdi. Buna göre; şu an 3 yaşında olan kızı Mayra'nın velayeti anne Merve Erol Dinçkol'a verildi. Hakan Dinçkol kızı için aylık 500 lira nafaka ödeyecek. Kızın tüm masrafları, taraflar arasında yarı yarıya karşılanacak. Birlikte alınan araç, boşanma kararı kesinleştikten sonra Merve Erol Dinçkol adına tescil edilecek. Bunun dışında taraflar birbirlerinden herhangi bir maddi manevi tazminat ya da nafaka talebinde bulunamayacak.