Murat Boz: İlişkimi konuşmayı sevmiyorum

Oyuncu Aslı Enver ile aşk yaşayan Murat Boz, "İlişkimi konuşmayı sevmiyorum" dedi.

Murat Boz, önceki akşam Uçankuş TV'nin konuğu oldu.

Can Tanrıyar'ın sunduğu 'Ünlüler Bulvarı' isimli programa katılan ünlü sanatçı, programdan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yeni albümü 'Janti'nin gördüğü ilgiden memnun olduğunu söyleyen Boz, 'Yakında konserler başlıyor, tarihler açıklanacak. Avrupa turnelerimiz olacak. Sahneleri çok özledim. Albüm yapmadıkça aynı şarkıları sürekli söylemenin seyirciye, dinleyiciye haksızlık olduğunu düşünüyorum' dedi.

Murat Boz: İlişkimi konuşmayı sevmiyorum

Verdiği kilolarla dikkat çeken Murat Boz, geçtiğimiz yaz basına yansıyan kilolu görüntüleriyle ilgili şöyle konuştu:

'Kilo vermiyorum, çok spor yapıyorum. Daha önce başıma gelenleri biliyorsunuz, dikkat etmek durumundayım ama insanız sonuçta.'

Daha önce vokalistliğini yaptığı Tarkan'la kıyaslanan Boz, gazetecilerin 'Boynuz kulağı geçti yorumları yapılıyor, sizin bu konudaki düşünceniz nedir?' sorusu karşısında sessiz kaldı.

Murat Boz: İlişkimi konuşmayı sevmiyorum

Aslı Enver ile aşk yaşayan Murat Boz, ilişkisi hakkında konuşmaktan kaçındı. Özel hayatıyla ilgili soruları yanıtsız bırakan Boz, 'İlişkimi konuşmayı sevmiyorum' dedi.

Murat Boz: İlişkimi konuşmayı sevmiyorumMurat Boz'dan ani atak!Murat Boz: İlişkimi konuşmayı sevmiyorumAslı Enver ve Murat Boz evleniyorMurat Boz: İlişkimi konuşmayı sevmiyorumMurat Boz, Aslı Enver'e evlilik sinyali verdi