Deniz Seki'den Tatlıses'e yanıt geldi

Hüseyin Tatlı albümünü dinlemesi için cezaevinde tutuklu bulunan Deniz Seki’ye gönderdi. Deniz Seki’den Hüseyin Tatlı’nın bu jestine yanıt gecikmedi.

İmparator İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı “Aptal Gibi” albümünü piyasaya sürmüştü. Hüseyin Tatlı'nın sergilediği örnek davranış bu sabah Söylemezsem Olmaz programında konuşuldu.

Hüseyin Tatlı albümünü dinlemesi için cezaevinde tutuklu bulunan Deniz Seki'ye gönderdi. Deniz Seki'den Hüseyin Tatlı'nın bu jestine yanıt gecikmedi.  Zor günler geçiren Seki, Hüseyin Tatlı'ya gönderdiği notta “Sanmasınlar yıkıldım, sanmasınlar ben çöktüm, bir başka bahar için sadece yaprak döktüm” yazdı.”

Şarkıları yasak olduğu için dinlemediğine dikkat çeken Deniz Seki , İbrahim Tatlıses'i unutmadı.. “İbrahim abime sonsuz sevgi ve saygımı iletirseniz çok sevinirim” notunu düştü.

Hüseyin Tatlı  Söylemezsem Olmaz programına bağlanarak Deniz Seki'ye albüm göndererek bir mektup da yazdığını anlattı. Ancak Deniz Seki'nin yasak nedeniyle şarkıları dinleyemediğini bilmediğini söyledi. Morali bozuk olan Hüseyin Tatlı annesinin dizlerinden rahatsız olduğu için günlerdir uyumadığını söyledi.

Bu konu üzerine Söylemezsem Olmaz stüdyosu Hüseyin Tatlı ve İbrahim Tatlıses'in annesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

İŞTE DENİZ SEKİ'NİN HÜSEYİN TATLI'YA GÖNDERDİĞİ YANIT:

Deniz Seki'den Tatlıses'e yanıt geldi