Esra Erol'dan çarpıcı açıklamalar

ATV'de yayınlanan 'Esra Erol'da' programının sunucusu Esra Erol, önceki gün Oba Makarna'nın düzenlediği 23 Nisan etkinliğinde çocuklarla buluştu.

Başarılı sunucu Esra Erol'dan samimi açıklamalar...

Oğlu İdris Ali Özbir ile birlikte, markanın yeni ürünü çocuk makarnası için oğlu İdris Ali Özbir Party Kids'te düzenlenen etkinliğe evsahipliği yapan ünlü sunucuya, Looney Tunes karakterleri eşlik etti.

Esra Erol, çarpıcı açıklamalar yaptı:

Yoğun bir tempom var.

İş ve ev arasında gidip geliyorum.

Toplantılar ve aktiviteler gibi diğer çalışmalarımı büyük oğlum İdris Ali'ye göre ayarlıyorum.

Esra Erol'dan çarpıcı açıklamalarEsra Erol yeni Nevruz'unu buldu! Esra Erol'dan çarpıcı açıklamalar


Esra Erol'dan çarpıcı açıklamalarİki evlilik yapan Nevruz hayat hikayesini anlattı Benim önceliğim; evim ve işim, sonra sosyal hayatım gelir.

Ben kuralları olan bir anneyim.

Esra Erol'dan çarpıcı açıklamalar

Aslında ben de kendime hayret ediyorum, nasıl böyle biri oldum diye. Oğlum bir oyuncak istiyorsa ama ihtiyacı yoksa, almıyorum. Ancak bu davranışımın nedenleri ve niçinlerini sabırla anlatırım. Çocuklarımı böyle disipline etmeye çalışıyorum. Büyük oğlum İdris Ali, 4 yaşında. Emeğimin karşılığını aldım; şimdi ben bir şeye 'Hayır' diyorsam, oğlum bunun mantıklı bir nedeni olduğunu anlayabiliyor. İdris Ali odasında istediği her şeyi yapabilir; duvarını boyayabilir ve odasını istediği gibi dağıtabilir. Ancak ortak paylaştığımız alanlarda bunu yapamaz. Onunla birlikte hoplayıp zıplamaktan çok keyif alıyoruz. Birlikte scooter'a biniyoruz, sahilde yürüyüş yapıyoruz. Küçük oğlum Ömer, beş aylık oldu. İdris Ali; kardeşini okşayıp seviyor, 'Canım kardeşim' falan diyor ama Ömer büyüdüğü zaman neler olur, bilmiyorum. Ömer, abisinin hayatında bir değişiklik yapmadı.

Esra Erol'dan çarpıcı açıklamalar

Esra Erol'dan çarpıcı açıklamalar