Rüzgar Çetin'in şehit ettiği polisin eşi Söylemezsem Olmaz'a konuştu

Rüzgar Çetin'in şehit ettiği polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün eşi Özlem Alagöz, bu sabah Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına bağlandı.

Bu sabah Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında, Beşiktaş'ta kullandığı aracın polis otosuna çarpması sonucu bir polis memurunun ölümüne sebep olduğu için tutuklanan ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in davası konuşuldu.

Hakkında bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına sebep olmaktan 22 yıl 6 ay hapis cezası hapis istenen Rüzgar Çetin iddialara göre duruşmada; “Kazadan beri her gün aynı rüyayı görüyorum. Her sabah aynı acıyla uyanıyorum. Geçmişi değiştirmem mümkün değil. Tek isteğim ailesinin beni affetmesi. başka bir şey elimden gelmiyor” dediği öğrenildi. Rüzgar çetin, alkollü olduğu iddiasını da reddetti.

Hayatını kaybeden polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün eşi Özlem Alagöz bu sabah Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına bağlandı.

Rüzgar Çetin'in mahkemede yaptığı konuşmaları samimi bulmadığını dile getiren Özlem Alagöz şöyle konuştu:

'DURUŞMA BİTENE KADAR BANA BAKMADI'

'Eğer gerçekten pişman olsaydı bana döner abla beni affet, çok üzülüyorum derdi. Ancak kendisi ezberlemiş gibi eşimi rüyasında gördüğünü söyledi, bizse o rüyayı her gün görüp aynı acıyı her gün yaşıyoruz. Duruşma bitene kadar Rüzgar Çetin'e baktım ama başını kaldırıp bana bakamadı. Kendini kurtarmaya çalışacak sözler söyledi, gözleri yaşardı ve belki annesi-babası göz yaşartıcı damla vermişlerdir, çünkü gerçekçi değildi.'

'ÇOCUKLARIM HALA BABALARININ ÖLDÜĞÜNÜ BİLMİYOR'

Acılı eş eşinin ölüm haberini aldığı günü 'Ben hayatımda bu kadar kötü bir olay yaşamadım. Şehitlik kaderiymiş ancak buna kul vesile oldu, benim kızgınlığım o kuladır cezasız kalmamalı' sözleriyle anlattı.

Şehit polisin çocuklarınınsa babalarının öldüğünü halen bilmediği öğrenildi.

Özlem Alagöz 'Ben hiçbir şey beklemiyorum maddi ve manevi ne karşı tarafın ailesinden ne de başka bir yerden yardım talep etmiyorum zaten devletten destek görüyorum. Bu dava örnek bir dava olsun kanunlar yeniden düzenlensin' diye konuştu.