Ceylan'dan özel hayatına dair samimi itiraflar

Aşk hayatı hakkında konuşan Ceylan, "Ben aldatmıyorum diyen erkek yalan söyler. Aldatmayan erkek yok, ben de aldatıldım" dedi.

Bu sabah Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına şarkıcı Ceylan konuk oldu.

Ceylan yeni albümünden şarkılarla kulakların pasını sildi.

'Çocuklarım ünlü olmak isterse, izin vermem'

İşini çok sevdiğini ve titizlikle çalıştığını söyleyen Ceylan, 'Bir daha dünyaya gelsem yine Ceylan olmak isterdim. Ancak kimse benim taşıdığım kadar yük taşımadı. Ben sesimi annem ve babamdan aldım. Annem plak çıkaracakmış ancak babam izin vermemiş. Bizim ailede kadından ünlü olmaz demiş. Büyük konuşmuş bakın ben oldum. Ancak çocuklarım ünlü olmak istese ben de izin vermezdim' şeklinde konuştu.

'Aldatmayan erkek yok'

Aşk hayatı hakkında da konuşan Ceylan, 'Ben aldatmıyorum diyen erkek yalan söyler. Aldatmayan erkek yok, ben de aldatıldım. Bir kadın erkeği çok araştırmamalı. Bir şekilde bir şeyler çıkar. Seviyorsan yüz göz olmamak gerekir” dedi.

Yıldız Tilbe'den Ceylan'a “Hastayım Sana”

Yıldız Tilbe de şarkıcı Ceylan stüdyodayken Söylemezsem Olmaz programına bağlandı. Ceylan'a 'Hastayım Sana' şarkısını armağan eden Yıldız Tilbe herkesi neşelendirdi, Ceylan Yıldız Tilbe'ye sevgiler gönderdi.

'Yüzüme botoks yaptırmıyorum'

Söylemezsem Olmaz stüdyosunda “Bana biraz zaman lazım” isimli şarkısını seslendiren ve büyük alkış alan Ceylan estetik konularına da değindi. Saçlarına ilik bakımı yaptırdığını ancak yüzüne sürekli botoks yaptırdığına dair çıkan haberlerin yalan olduğunu söyledi.

Ceylan, “Daha önce estetik yaptırdım ama sık sık hakkımda haberler çıkıyor. Kilo alıp verdiğimde yüzümün şekli değişiyor yoksa yüzüme bir uygulama yaptırmıyorum” dedi.

'Nostalji albüm yapmak istiyor'


9 yaşında müzik kariyerine başlayan Türk halk ve fantezi müziğin sevilen ismi Ceylan, bir nostalji albüm yapmak istediğini de sözlerine ekledi.