Zerrin Özer ayağa kalktı

Bu sabah Söylemezsem olmaz programında, şarkılarıyla sevenlerini mest eden, şen kahkahalarıyla da yeri göğü inleten Zerrin Özer konuşuldu.

Zerrin Özer tekerlekli sandalyeye mahkum kalarak hayranlarını üzmüştü... Başarılı sanatçının hayatı yaşadığı sağlık sorunları dolayısıyla kabusa dönmüştü...

Zerrin Özer, ameliyat olmuş bacağında neşter parçasını bırakılmıştı sonrasındaysa iddialarına göre yanlış bir ameliyat geçirmiş neşteri çıkarmak için omuriliğe zarar verilmişti. Usta sanatçı yanlış tedavi sonucunda yürüyemediği açıklamıştı.

Zerrin Özer'in son röportajındaki sözleriyse herkesi derinden sarsmıştı. Zerrin Özer, 'Aylardır uyku uyuyamıyorum. artık yaşama sevincim kalmadı' diyerek gazetecilere dert yanmıştı.

Neredeyse bir buçuk yıldır süren kabus bitti. Zerrin Özer'den sevindirici haber geldi.. Zerrin Özer, ayağa kalktı ve sahneye çıktı.

O görüntüler Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz stüdyosunda yayınlandı.

'Şarkılarla Gel' isimli programında muhteşem yorumuyla kulakların pasını silen Zerrin Özer'in yürüyebildiğini gören sevenleri çok mutlu oldu.

Mutluluğu gözlerinden okunan Zerrin Özer de, aylar sonra ayağa kalkabilmenin sevinciyle “Çok mutluyum Rabbim sana çok teşekkür ederim” dedi.

Bu güzel haber Söylemezsem Olmaz stüdyosundaki yorumcuları ve ekran başındaki seyircileri de sevindirdi.

İŞTE O ANLAR:

Zerrin Özer ayağa kalktı

Zerrin Özer ayağa kalktı



Zerrin Özer ayağa kalktıZerrin Özer: Artık yaşama sevincim kalmadı