Nur Cennet başına gelenleri anlattı

2013-2014 sezonu O Ses Türkiye yarışmacısı Nur Cennet doğum sonrası neredeyse bacağını kaybedecek noktaya geldi.

Gökhan Özoğuz'un takımında olan Nur Cennet Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına bağlanarak yaşadığı olayla ilgili açıklamalarda bulundu 28 gündür yürümeyen ve çocuğuna süt veremeyen Nur Cennet şunları söyledi:

“Ben normal doğum yapmak için gittim hastaneye ama bana bebeğin kalp atışları yavaşladı diyerek sezeryana aldılar. Doğum süresince her şey normal seyrindeydi. Doğum sonrası ağrı kesici olarak bana hemşire bir iğne yaptı. Serumdan verilmesi gereken iğneyi bana direkt yaptılar. İğne vurulur vurulmaz bacağım bembeyaz oldu. Eşim bu sırada müdahale etti. Bunda bir problem var dedik hemşire bunun üstüne bakalım bunda da aynısı olacak mı diye diğer bacağıma da yaptı. Diğer bacağımın beyazlamaması üzerine bana senin alerjin var dediler. İşin garibi bütün vücudumun reaksiyon göstermesi gerekirken tek bacağım beyazladı. Bacağım olağanüstü şekilde yanmaya acımaya başladı Bacağımın kızarması üstüne bacağıma getirip alkol bastılar. Bu iki günde bacağım ilk kızardı sonra morarmaya dönüp çürüdü. Her hemşire normal olduğunu söyledi ama garip bir durum olduğu belliydi Ağrıdığında ne yapalım diye sorduğumda bana kolonya dök dediler. Dedikleri gibi yaptım ve bacağım su toplamaya başladı. 15. Gün özel bir hastaneye gittim buranın oyulup parça alınması gerektiğini söylediler. Bunun üstüne ameliyat oldum şuan hala yatalak durumdayım ayağa kalkamıyorum. Sağ bacağım sadece deri olarak iyileşecek çukur halinde hücrelerim ölmüş durumda. Yanlış yere iğne vurulduğunu söylediler, kılcal damara yaptığı için böyle bir şey olmuş, Ama o iğne benim sinirlerime denk gelseydi ben asla yürüyemeyecektim.” Dedi. Nur Cennet sorumlular hakkında yasal işlem başlatacağını ve 25 gün boyunca çektiklerinin bebeğine bakamamasının bedelinin olması gerektiğini söyledi.

Nur Cennet başına gelenleri anlattı

Hayatını şarkı söyleyerek ve sahneye çıkarak kazanan Nur Cennet'in görüntü olarak düzelmeyecek olan, doktorların “Estetik yapılamaz” dediği bacağı için Söylemezsem Olmaz programının moderatörü Lerzan Mutlu kendisine iyi bir estetik cerrahında bacağının ameliyat ettirilmesinin sözünü verdi.

Nur Cennet başına gelenleri anlattı