Oya Aydoğan'ın Yeşilçam filmlerini aratmayacak aşk hikayesi

Geçtiğimiz günlerde canlı yayında kendisini aldatan aşkını anlatan Söylemezsem Olmaz moderatörü Lerzan Mutlu'nun ardından Oya Aydoğan da, Yeşilçam filmlerini aratmayacak aşk hikayesini açıkladı.

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz Programının yorumcusu usta oyuncu Oya Aydoğan bu sabah kendisi hakkında ilginç itirafta bulundu.

Geçtiğimiz günlerde canlı yayında kendisini aldatan aşkını anlatan Söylemezsem Olmaz moderatörü Lerzan Mutlu, bu sefer de Oya Aydoğan'a unutulmaz aşkını sordu. Lerzan Mutlu'nun “En büyük yasın ne kadar sürdü?” sorusunun üzerine Oya Aydoğan şunları söyledi.

“Epeyce sürdü. Nerden baksan 4-5 sene. Hiç unutulmuyor zaten hep orada kalıyor. Hayat boyunca sevebiliyorsun tabii ama onun yeri bir farklı oluyor. Hala adı geçince eskisi kadar olmasa da bir şeyler hissediyorum. Allah iyiliğini versin, hep iyi olsun istiyorum.

Bir evlilik yaşadım ve karşılıklı severek ayrıldık. Annem başından beri hiç istememişti. Boşanmadan sonra 1 buçuk ay evden hiç çıkmadan evin arka odasında kaldım. Ölmeyi düşündüm, eve dönüşümü düşündüm. Zaten annemin rızası olmadan evlenmiştim şimdi geri dönmek çok acıydı, hem de hala severken. Anneme bunu nasıl yapardım? Zaten sonrasında da annem benim halimden ötürü üzüntüsünden hastalandı. Bu ilişkiden bana kalan acı şeylerden biri de buydu. Ben dört duvar arasındayken annem geliyordu, yemek getiriyordu, zorla yediriyordu. Hiç dışarı çıkmıyordum. Ot gibiydim, duvara bakıyordum. Kesin ölmek istiyordum. Bir de o zamanlar gençtim. Çok zor atlattım. Sonra yaş ilerledikçe toparlanabildim. O zamanlar Allah'ım ben ölsem de annem benim intikamımı alsa diye düşünüyordum.

Boşanmaya giderken; en sonunda ikimizde kesin olarak olmayacağımızı anladık. Boşanma kaçınılmazdı ne kadar seversek sevelim. Boşanma zamanında ben gidemedim zaten. Avukatım gitti. Boşandığımızı duyduktan sonra boşluğa düştüm. Hemen orada ölmek istedim. Zaten bizim boşanma sürecimizde hemen olmadı. Başından beri sorunlar vardı. İkimizde çok gençtik. Aileler hiç istemedi. Hiçbir şey yapamazdık. Tam bir Türk filmi gibiydi. Herkes bize karşıydı kaçamazdık bile. Arkadaşımın babası bize iş kurmayı teklif etti onu da tehdit ettiler. Yine de boşandıktan sonra konuşmayı epeyce bir sene devam ettirdik. Bu olayı senelerce önce kapatmıştım. Bir daha da hiç açmamıştım. Şimdi ilk defa anlattım.'