Şarkıcı Özlem Tekin'e azalık mazbatası

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren şarkıcı Özlem Tekin, muhtarlık seçimlerinde kazandığı muhtar azalığı mazbatasını aldı.

Şarkıcı Özlem Tekin'e azalık mazbatası
Gündoğan Mahallesi'nden ayrılarak kurulan Küçükbük Mahallesi için muhtar azalığı adaylığını koyan Özlem Tekin ve ekibi, en yakın rakibiyle 50 oy farkıyla seçimi kazandı.

Küçükbük Mahallesi'nin yeni muhtarı ve azaları bugün Bodrum Adliyesindeki İlçe Seçim Kuruluna giderek Seçim Kurulu Başkanı Hakimi Özen Yakar'ın elinden mazbatalarını aldı.

Mazbatasını aldıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Tekin, yıllardır yaşadığı bölgeye hizmet etmek için çalışacağını söyledi.

Diğer sanatçıların ve hayranlarının desteğini aldığını ifade eden Tekin, 'Mazbatamızı da aldık. İlk olarak bir toplantı yapacağız. Daha önceden de çok toplantılar yapmıştık. İlk başta nereden başlayabiliriz onu konuşacağız' dedi.

Şarkıcı Özlem Tekin'e azalık mazbatası

Tekin, sahnedekinden daha heyecanlı olduğunu dile getirerek, 'Hala heyecanlıyım. Çok destek alıyorum kendi dinleyicilerimden, diğer sanatçı arkadaşlarımdan. Hem çok şaşırdılar hem de çok destekliyorlar. Ben de yüzlerini kara çıkarmayacağım, öncelikle muhtarımızın yüzünü kara çıkarmayacağım' diye konuştu.

Şarkıcı Özlem Tekin'e azalık mazbatası

Küçükbük muhtarı seçilen Ali Akbulut da projeleriyle ilgili belediyeye ve gerekli kurumlara müracaatlarda bulunacaklarını ifade etti.Mazbatasını alan muhtar ve aza heyeti, daha sonra Adliye önünde gazetecilere poz verdi.

Şarkıcı Özlem Tekin'e azalık mazbatasıÖzlem Tekin muhtar azası adayı oldu

Kaynak: AA

Bu haber AA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.