Şarkı sözü davasında şok gelişme: Sinan Akçıl beni dövdü

Bu sabah Söylemezsem Olmaz programında Sinan Akçıl’a şarkı sözü davası açan Çetin Tazeler konuştu. Çetin Tazeler "Sinan Akçıl beni dolabın içine sokarak dövdü" dedi.

Şarkı sözü davasında şok gelişme: Sinan Akçıl beni dövdü
Bu sabah Söylemezsem Olmaz programında Sinan Akçıl'a şarkı sözü davası açan Çetin Tazeler konuşuldu.

Müzik listelerini alt üst eden bir çok hit olan şarkının sözlerini kendi yazdığını iddia eden 20 yaşındaki Çetin Tazeler'in iddiaları müzik dünyasında bomba etkisi yaratmıştı.

Delillerin bilirkişi incelemesine sunulduğunu davada Çetin Tazeler'in ilk duruşması görüldü. Çetin Tazeler ve Sinan Akçıl arasındaki dava sonuçlandı ve mahkemeden Sinan Akçıl lehine karar çıktı. Mahkemenin raporunda şunlara değinildi.

İbrahim Çetin Tazeler'in mukayese yazıları arasında; tersim biçimi, alışkanlıklar, istif, eğitim, doğrultusu, seyir bakımından farklılıklar saptandığından, söz konusu yazıların mevcut mukayese yazılarına kıyasla muhtemelen İbrahim Çetin Tazeler'in eli ürünü olmadığı sonucuna varıldığını hususlarını bildirir yönde kanaat raporudur.”

Sinan Akçıl ise görülen ilk davanın ardından; "Burası MUZ cumhuriyeti değil, Adli tıp raporu gelmiş. Bu zavallı çocuğun kariyeri başlamadan bitmiş oldu. Hiç bir el yazısı ona ait çıkmadı, sırada şizofreni raporu var bekliyoruz..tesekkurler Gangam style şarkısı da aklanmış oldu Beyonce ve Lady Gaga da rahat etmiştir. sevgimle ve anneler-babalar bizi çok sevenler olabilir ama hastalık derecesine gelenlere dikkat edin.. yazısını sosyal medyadan paylaştı.

Şarkı sözü davasında şok gelişme: Sinan Akçıl beni dövdüPop müziğin devlerine büyük şok
"DAVA HALA SÜRÜYOR"

Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Çetin Tazeler, ilk duruşmanın Sinan Akçıl lehine sonuçlanmasına rağmen halen davasını sürdürdüğünü söyledi.

İddialarını sürdüren Çetin Tazeler, yıllar önce Sinan Akçıl'ın evine gittiğini, Sinan Akçıl'a şarkıların kendisine ait olduğunu, artık ailesine anlatacağı söylemesi üzerine Sinan Akçıl'dan dayak yediğini iddia etti. Çetin Tazeler 'Sinan Akçıl beni dolabın içine sokarak dövdü' dedi ve Sinan Akçıl'ın o dönemki sevgilisi Hadise ve yakın arkadaşı Murat Boz'un da Sinan Akçıl'la bu olaydan dolayı küs olduklarını iddia etti.

Çetin Tazeler'in dayak iddiaları kan dondururken, Sinan Akçıl'ın bu konuya ne yanıt vereceğiyse şimdiden merak konusu oldu.


İşte o el yazı fotoğrafları;

Şarkı sözü davasında şok gelişme: Sinan Akçıl beni dövdü

Şarkı sözü davasında şok gelişme: Sinan Akçıl beni dövdü

Şarkı sözü davasında şok gelişme: Sinan Akçıl beni dövdü