İşte Nur Yerlitaş'ın gerçekleştiremediği en büyük hayali

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınında itiraf üstüne itirafta bulundu.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınına İşte Benim Stilim programının jürisi ünlü modacı Nur Yerlitaş telefonla bağlandı. Yerlitaş, jürisi olduğu programla ilgili açıklamalarda bulundu.

Modacı Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim yarışmasında en sevdiği ismin 2. sezon yarışmacısı Emel Özkızıltaş olduğunu itiraf etti. Yerlitaş, 'Yarışmacılardan bugüne kadar en sevdiğim Emel'di. Son derece saygılı bir kızdı' dedi. Bahar Candan'ı da çok sevdiğini sözlerine ekleyen ünlü modacı 'Onun çok kızdığım yanları da var ama seviyorum bunu da inkar edemem. Neticede 18 yaşında ergen bir kız. Ama çok zeki bir tarafı da var. Ablası Nihal çok zeki bir kızdı hiç kardeşiyle alakası yok. O başka bir kafa bu başka bir kafa. Bahar deli gibi çocuğun teki işte' şeklinde konuştu.

Doğal hareketleriyle izleyicilerin beğenisini toplayan Yerlitaş 'Ben oraya oturduğum zaman orada kamerayı görmüyorum. Olduğum gibi davranıyorum. Her zaman komik, enteresan ve asi bir tarafım vardır benim' diyerek kendisi olduğunu rol yapmadığını belirtti.

Söylemezsem Olmaz yorumcularının kendisine yapmak isteyip bir türlü yapamadığınız bir şey var mı sorusunu sordu. Nur Yerlitaş, araba kullanmadığını hatta ehliyetinin bile olmadığını itiraf etti.

'Yapamadığım tek şey araba kullanmaktı bunu yapmayı isterdim' diyen ünlü modacı, 'İçimde bir korku var bir türlü cesaret edemedim. O kadar kıskanıyorum ki araba kullanan insanları hatta ehliyetim bile yok' diye konuştu. BEYAZ GAZETE