Kerem Bürsin: Serenay'a karışmam

Kerem Bürsin, “Biz profesyonel insanlarız” diyerek sevgilisi Serenay Sarıkaya’ya sevişme yasağı getirdiği iddialarını yalanladı.

Kerem Bürsin: Serenay'a karışmam
Sevgilisi Serenay Sarıkaya'yla uzun süre ABD'de kalıp yurda dönen Kerem Bürsin, önceki gün Etiler'deki spor salonuna girerken görüntülendi. Tatilinin bittiği söyleyen oyuncu, “Artık buradayım tatil bitti, iş var” dedi.

Milliyet'in haberine göre; Sarıkaya'ya sevişme yasağı koyduğu iddialarını gülerek cevaplayan Bürsin, “İkimiz de profesyonel insanlarız. İşimizi yapıyoruz, benim böyle bir şeye karışmam mümkün değil. Sonuç olarak ikimiz de işimizi yapacağız” diye konuştu.

Kerem Bürsin: Serenay'a karışmam

Oyuncu, Sarıkaya'nın annesiyle ABD'de bir araya geldiği hatırlatılınca daha önceden tanıştığını söyledi. Yeni filmi için İskender Paydaş'tan şan dersi aldığı söylentilerini Bürsin, “İskender Paydaş'la görüştük. Olma aşamasında gibi ama henüz netleşen bir şey yok” diye cevapladı.

Sarıkaya ile oynayacağı film sonrası dizi çalışmalarına start vereceğini dile getiren Bürsin, partnerinin belli olmadığını da sözlerine ekledi.

Kerem Bürsin: Serenay'a karışmam