Fazıl Say'ın Gizem'li gecesi

Fazıl Say, önceki akşam Bebek'te Gizem Berk olduğu iddia edilen esmer bir güzelle yakalanınca panikledi. Mahkemeye zorla getirilme kararı olan Say, sevgilisini de basından kaçırdı

Fazıl Say'ın Gizem'li gecesi
Piyanist Fazıl Say, önceki akşam sevgilisiyle görüntülenmemek için ne yapacağını şaşırdı. Say, evinin bulunduğu Bebek'te esmer aşkıyla yürürken bir dükkan sahibi ünlü piyanisti, 'Gazeteciler seni takip ediyor' diye uyardı.

BU NEYİN ÖFKESİ!

Paniğe kapılan Fazıl Say, sevgilisine 'Koş koş, çabuk eve doğru koş' diye bağırınca esmer güzel gazetecilerden kaçtı. Sinirli bir şekilde gazetecilerin yanına gelen Say, 'İşinize bakın, ne var burada!' diyerek bir muhabiri kolundan tutarak itti. Fazıl Say, evinin bir alt sokağında 15 dakika tur atarak gazetecilerin gitmesini bekledi. Ünlü piyanist, basın mensuplarının ısrarlı bekleyişi üzerine 'Huzur verin kardeşim, ne var!' diye bağırarak evine döndü. Uzun süredir görüntü vermeyen ve Ali Emre Bukağılı'ya hakaret ettiği için hakkında zorla getirilme bulunan Fazıl Say, yurt dışındaki yoğun konser programından dolayı mahkemeye katılamayacağını beyan etmişti. Bu arada Say'ın yanındaki güzelin ise müzisyen Gizem Berk olduğu konuşuluyor.

Fazıl Say'ın Gizem'li gecesi