Bade İşçil ile Malkoç Süalp boşanmaktan vazgeçti

Oyuncu Bade İşçil ile işadamı Malkoç Sualp çiftinin birbirlerine karşılıklı olarak açtıkları boşanma davasında taraflar boşanmaktan vazgeçti. Mahkeme, davanın reddine karar verdi.

İstanbul 15. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada, İşçil ve Sualp gelmezken avukatları hazır bulundu.

Bade İşçil'in avukatı Cemal Dayıoğlu, duruşmada söz alarak, “4 Şubat 2016 gününden bu güne taraflar aile ikametgahında müşterek hayatı devam ettirmek amacıyla aralıksız birlikte yaşamaktadırlar. 10 günlük de yurt dışı tatili yapmışlardır. Bu durum karşısında takdir mahkemeye ait olmak üzere masraf ve vekalet ücreti talebimiz yoktur.” dedi.

Sulap'in avukatı Feyza Tükel Aydoğan ise, “Taraflar müşterek hayatı sürdürmek amacıyla oğullarının da menfaatini gözeterek bir araya gelmişlerdir. Bizim de masraf ve vekalet talebimiz yoktur. Takdiri mahkemeye ait olmak üzere karşılıklı davaların reddini talep ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bade İşçil ile Malkoç Süalp boşanmaktan vazgeçti
Bade İşçil ile Malkoç Süalp görkemli bir düğünle evlenmişti.

Davayı karara bağlayan mahkeme, boşanmanın reddine hükmetti.

NELER OLMUŞTU?

İşçil, geçtiğimiz yıl eşi Süalp'ten şiddet gördüğünü iddia ederek boşanma davası açmıştı. Eşinin suçlamaları üzerine Süalp de karşı dava açarak, İşçil hakkında sert ithamlarda bulunmuştu. Boşanma davası devam ederken, İşçil ile Süalp, davayı geri çekmişti.

Bade İşçil ile Malkoç Süalp boşanmaktan vazgeçti