Hande Subaşı yeniden ayrılık kararı aldı

Boşanmak için gittikleri mahkemeden ilişkileri için bir şans isteyerek çıkan Hande Subaşı-Can Tursan çiftinin yolları ayrıldı!

Boşanmak için gittikleri mahkemeden ilişkileri için bir şans isteyerek çıkan Hande Subaşı-Can Tursan çiftinin yolları ayrıldı! Güzel oyuncu önceki gece tek başına eğlenmeye çıktı.

Eski Türkiye güzellerinden oyuncu Hande Subaşı önceki gün ünlü gece kulübü 'Gizli Kalsın'da sabahın erken saatlerine kadar tek başına eğlendi. Mekândan 04.30'da çıkan Subaşı, fotoğrafları çekilince panik yaptı. Gazetecilere tepki gösteren güzel oyuncu, boşanma sorularını yanıtsız bıraktı.

Hande Subaşı yeniden ayrılık kararı aldı

İLİŞKİYİ 'SÖRF' BİTİRDİ

Can Tursan ile Hande Subaşı geçen ay boşanmak üzere hâkim karşısına çıkmış, ikili son anda ilişkileri için bir şans daha isteyince mahkeme ek süre vermişti. Bu süreçte Tursan'ın arkadaşlık sitelerinde sörf yaptığı ortaya çıkınca Subaşı'nın yeniden ayrılık kararı aldığı öğrenildi. Oyuncunun yalnız eğlencesi iddiaları güçlendirdi. Mekandan taksiyle ayrılan ve gergin tavırlar sergileyen Subaşı, soruları yanıtsız bıraktı.

Hande Subaşı yeniden ayrılık kararı aldıHande Subaşı boşanamadı