Sıla defilede boy gösterdi

Modacı Cengiz Abazoğlu, 2016 İlkbahar-Yaz ‘‘White Line’’ koleksiyonunu beğeniye sundu. Ünlü mankenler taşıdıkları kıyafetlerle göz kamaştırırken, defilede sahne alan Sıla performansıyla büyük beğeni topladı.

Cengiz Abazoğlu ve adL 2016 İlkbahar-Yaz ‘‘White Line'' koleksiyonu, düzenlenen defilede modaseverlerle buluştu. Zorlu Center Raffles Otel'de düzenlenen defileye Demet Sabancı, Hidayet-Banu Türkoğlu, Selin Demiratar, Yasemin Özilhan, Sinem Öztürk, Deniz Akkaya, Ebru Şallı, Siren Ertan, Işıl Reçber, Berrin Zorlu, Nazlı Golden Berg, Sıtare Akdilek, Buket Taşdelen gibi isimler akın etti. Defilede Çağla Şikel, Özge Ulusoy,Tülin Şahin gibi modeller güzellikleriyle göz kamaştırırken, ünlü sanatçı Sıla da sürpriziyle defileye damga vurdu.

CENGİZ ABAZOĞLU VE adL'DEN REKOR İŞBİRLİĞİ

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu ve adL, tasarım gücünü birleştirerek 9. sezonda kendi rekorunu kırdı. Modern ve dinamik olduğu kadar romantik unsurların da öne çıktığı koleksiyonun temelinde, öz güveni yüksek bir kadın silueti yatıyor. Siyah ve Beyaz kombinasyonunun öne çıktığı giysilerde sarı, turuncu, yeşil, mavi gibi sıcak yaz renkleri, rahat kesimli pantolonlar, tulumlar ve hacimli eteklerle buluşuyor. Başarıyla bir araya getirilen geometrik desenler, leopar desenler, modern kadının kimliğini güçlendiriyor. 147 parçayla farklı kombinler, adL'nin yenilikçi ve genç ruhuna vurgu yapıyor.

Sıla defilede boy gösterdi

'HEYECANDAN 2 KİLO VERDİM'


Defile için çok yoğun bir çalışma programından çıktıklarını belirten Cengiz Abazoğlu, 'Bütün heyecanlarımızın ve uzun çalışmalarımızın ardından gerçekten muhteşem bir defileyle emeklerimizin karşılığını görmüş olduk. Podyuma çıkan bütün mankenler harikalar yarattı. Yakın dostum Sıla'nın izleyicilere sürpriz yaparak, Reverans şarkısıyla gösterdiği muhteşem performansı, geceye damgasını vurdu. Aylardır defileye hazırlandığımızdan dolayı,bu gece heyecandan iki kilo verdim. Tüm ekibimizin yüreğine sağlık' ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçı Sıla ise, 'Bu defilenin Muzaffer komutanı benim. Türkiye'nin en güzel kadınlarıyla podyuma çıktım. Benden mutlusu yok şu an' dedi.

Defiledeki kıyafetleri keyifle taşıdığını söyleyen ünlü manken Çağla Şikel, ”Her yıl müthiş bir heyecan yaşıyoruz. Bütün ekip olarak herkesin enerjisi öyle bir bütünleşiyor ki bu defilelerde. Koleksiyon çok keyifliydi. Cengiz'in elinin dokunmuş olması, koleksiyona ayrı bir enerji kattığını düşünüyorum. Bu iş birliği yıllardır bize çok keyifli defileler yaşatıyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.