Seçkin Piriler ile Kaan Tangöze yarın boşanıyor

Uzun zamandır magazin gündemini meşgul eden Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze anlaşmalı boşanacaklar...

Evlilikleri ihanet yüzünden sarsılan Seçkin Piriler ile Kaan Tangöze yarın anlaşmalı olarak boşanacak. Tangöze, eşine Ulus'taki dairenin yarı hissesini verecek, Bodrum'dan da yazlık ev alacak.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin Kıvılcım Ural'la ilişkisi 6 yıllık evliliğinin sonunu getirdi. Eşi Seçkin Piriler'in boşanma kararına ilk zamanlar karşı çıkan Tangöze sonunda pes etti. Çift yarın, Çağlayan Adliyesi'nde görülecek duruşmada anlaşmalı olarak boşanacak.

Seçkin Piriler ile Kaan Tangöze yarın boşanıyor

Geçen hafta avukatları aracılığıyla bir araya gelen çift, boşanma protokolüne imza attı. Bu sözleşmeye göre; Kaan Tangöze evlilikleri süresince oturdukları Ulus'taki evin yarı hissesini eşine verdi. Ayrıca eşi ve çocukları için Bodrum'da yazlık ev satın almayı kabul etti.

Piriler boşanma stresini önceki akşam arkadaşlarıyla gittiği Karaköy'de bir mekanda attı.

BOŞANMA ANLAŞMASI

Seçkin Piriler, Duman grubunun solisti eşi Kaan Tangöze'den Kıvılcım Ural'la beraberliği yüzünden boşanma kararı almıştı. Tangöze ve Piriler çifti önceki gün avukatlarıyla bir araya gelerek boşanma protokolü hazırladılar. Anlaşma sonrası Nişantaşı'nda arkadaşlarıyla buluşan, etrafa gülücükler saçan Piriler, “Bana bir şey sormayın, yeni işler, çalışmalar yapmak istiyorum” dedi.

Seçkin Piriler ile Kaan Tangöze yarın boşanıyor
Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural'ın bu fotoğrafı gündeme bomba gibi düşmüştü.

Seçkin Piriler ile Kaan Tangöze yarın boşanıyorSeçkin Piriler ile Kaan Tangöze boşanıyorSeçkin Piriler ile Kaan Tangöze yarın boşanıyor'Kendisine ihanet kalkanı yaptırdı'Seçkin Piriler ile Kaan Tangöze yarın boşanıyorKaan Tangöze'nin ağzını bıçak açmıyorSeçkin Piriler ile Kaan Tangöze yarın boşanıyorSeçkin Piriler: Kaan boşanmak istemiyorSeçkin Piriler ile Kaan Tangöze yarın boşanıyorSeçkin Piriler'in yakın arkadaşı konuştu: Kesinlikle boşanacaklar