Saba Tümer: Aşk hayatımı paparaziler yakalayamıyor

Alem FM’in sevilen programı Adem Metan Show’a konuk olan ünlü televizyon sunucusu Saba Tümer birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. İş ve aşk yaşamıyla ilgili sorulara cesur cevaplar veren Tümer, duygusal bir insan olduğunu da belirterek, “Duygularımı içimde yaşıyorum. Kahkahayı çıkararak rahatlıyorum. Stresimi ve duygularımı da çıkarabilsem daha çok rahatlayacağım.” diye konuştu.

Saba Tümer: Aşk hayatımı paparaziler yakalayamıyor
Okan Bayülgen'in programında yaşanan provokasyon sırasında tecrübesiyle davrandığını anlatan Tümer, “İnsanın başına çok şey gelebilir. Bunları yaşamak zor. Projesyonellik çok önemli. Okan'ı izledim. Müthişti.” dedi. Beyaz Show Programı'nda bir öğretmen kadının telefonla sarf ettiği sözler sonrası yaşananlara da dikkat çeken Tümer, “Beyaz'ın programını izlememiştim. Sonra duydum. Kendisini aradım ancak telefonu açmadı. Kalbimin onunla olduğunu bildiği için içim rahat' dedi.

Genç ve dinamik bir programa daha imza atan Adem Metan'ın konuğu nam-ı diğer “Bayan Kahkaha” Saba Tümer oldu. Programın başında Tümer'e iltifatta bulunan Metan, “Çok güzelsiniz” deyince keyiflenen Tümer, “Sabah sabah güzel oldu” diyerek kahkahayı patlattı.

Meşhur kahkahası ile ilgili konuşan Tümer, “Yolda yürürken beni görenler, ‘abla güler misin?' diyorlar. Ben de ‘Güldür güleyim.' Diyorum. İnsanın ruh hali değişik.” dedi. Kahkahasını ilk kez Okan Bayülgen'in keşfettiğini de kaydeden Tümer, ‘Okan bana, ‘patlamaya hazır bombasın. Hayatımda böyle bir şey görmedim. Bir an deliler gibi kahkaha atıyorsun, sonra da bir anda ciddileşiyorsun.' Şeklinde konuştu.

Saba Tümer: Aşk hayatımı paparaziler yakalayamıyor

“YAY BURCUYUM POT KIRIYORUM”

Tümer, ‘pot kırmaktan çekiniyor musun?' diye sorulunca Yay Burcu olduğunu söyledi. Potlarının meşhur olduğunu da kaydeden Tümer, “Pot kırıyorum. Çünkü ben buyum. Hayatımda da çok pot kırıyorum. Ağzımdan çıkıyor, içimde durmuyor. Ne yapayım?” diye konuştu.

Günlük yaşamını da anlatan Tümer, her gün gece 02.00'de uyuduğunu ve saat 11.00'de uyandığını söyledi. Erken kalkınca iş olmadığı için günün geçmek bilmediğin de kaydeden Tümer, programına hazırlık yaptığını da belirterek, ‘konukları bir araya getirme krizi yaşıyorsunuz. Denk getirmek zor oluyor.” serzenişinde de bulundu. Programını çok severek yaptığını da vurgulayan Tümer, “Programda çok eğleniyorum ve keyif alıyorum” dedi. Bu sırada Tümer bir kahkaha da patlatınca, Metan, ‘Siz gülerken kesmek istemiyorum” diye bir espri yapınca da ortam şenlendi.

“AŞK HAYATIMI PAPARAZZİLER YAKALAYAMIYOR”

Aşk hayatının merak edildiğini söyleyen Tümer, gitmesi gerektiği gibi gittiğini anlattı. Hayatında devamlı yalnızlık senfonisi söylemediğini ifade eden Tümer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hayatıma giren çıkan oluyor. Paparazzilere hep söylüyorum, ‘Siz beni yakalayamıyorsunuz. Benim suçum yok.' diyorum. Artık çıkma teklifi gibi şeylerin olmadığını da belirten Tümer, özel hayatıyla ilgili ilginç sözler söyledi. Tümer, “Konuşuyoruz ve birbirinizden hoşlanıyorsunuz. Küçük filörtler oluyor ve minik cilveler sonrası yemeğe çıkıyorsunuz. Arkadaş ortamında buluşuyorsunuz. Daha sonra arkası geliyor.” dedi.

Saba Tümer: Aşk hayatımı paparaziler yakalayamıyor

“EVLENMEYİ PAS GEÇTİM”

Evlenmeyi şu ana kadar tercih etmediğini de kaydeden Tümer, öncelikli olarak ayaklarının üzerinde durmak istediğini ifade etti. İşine yoğunlaştığını vurgulayan Tümer, “Çalışmalıydım. İşime o kadar çok yoğunlaşıyoruz ki, erkeğe sarf edecek çabam yoktu. Orayı pas geçtim. Tabii ki, hep ‘pas' olmayacak. hayatıma hiç girmedi değil, önem vermedim, diyelim.” diye konuştu. “Nasıl bir erkekten hoşlanıyorsunuz?” sorusuna da açık yüreklilikle cevap veren Tümer, “Hoş sohbet ve dürüst olsun. Birlikte hoşça vakit geçirelim ve gülebilelim istiyorum. Aynı şeyleri yapmaktan keyif almak ve ortak dili konuşmak çok güzel. Bu benim için yeterli.” dedi. Tümer, bir soru üzerine de her tür yemeğe sevdiğini ayırım yapmadığını aktardı. Yine bir espri patlatan Tümer, “Dünya mutfağı diye bir isim çıkarmışlar. Kahkahalarla gülüyorum. Ben de dünya mutfağının yan kadınıyım' diyerek kahkahayla güldü. Program sonrası duygularını da anlatan Tümer, yalnız kalınca ağladığını belirterek, devamlı kahkaha atmadığını söyledi. Tümer, şöyle konuştu: “Duygularımı belli eden birisi değilim. Ben de gizli stres var. Her şeyi kendi içimde yaşıyorum. Sadece kahkahamı gizleyemiyorum. En son Cumartesi günü, bir arkadaşıma mesaj geldiğinde gözledim doldu, duygulandım.”

“POYRAZ KARAYEL İLE KARA SEVDA'YI İZLİYORUM”
Tümer, ses taklidi yapılan Şansal Büyüka, Orhan Gencebay, Cem Ceminay, Hıncal Uluç gibi ünlülerin kendisine olan beğenilerini ifade etmesine daha sonra şaşırdı. En çok sevdiğim şarkılarla ilgili ipucu da veren Tümer, Deniz Seki'nin ‘İyisin Tabi” ve Cennet'i çok dinlediğini söyledi. Arabeski de çok sevdiğini belirten Tümer, hayata dair bir kitap çalışmasına başladığını söyledi. Yıllardır dizi izlemediğini de vurgulayan Tümer, soru üzerine, şunları söyledi: “Sonunda ne olacak, diye takılıp kalıyorsunuz. O duyguyu sevmiyorum. Ancak, izlemeyince de genç oyuncuları tanımıyorsunuz. Bu yıl izleyelim, dedim. Poyraz Karayel'i ilk sezonunda izledim. Çok güzel dizi. Kara Sevda'yı seyretmeye başladım. Tümer, oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nun da çocukluk arkadaşı olduğunu söyledi. Acımaklı ve ağlamaklı dizileri izlemediğini de anlatan Tümer, bu dizileri seyredenleri anlayamadığını da belirterek, “Hayat zaten acı ve dram dolu. İnsanın içini kanatıyor. Ne gerek var? O enerjiye girmemek için her şeyi yapıyorum. Düşük enerjili arkadaşlarımla bire görüşmüyorum. Enerjimi almasınlar diye birçok arkadaşımı hayatımdan sildim. Onları hayatımdan attım ancak arada bir telefonla konuşuyorum.” şeklinde konuştu.

Saba Tümer: Aşk hayatımı paparaziler yakalayamıyor

“ESKİ ERKEK ARKADAŞIMA HAKKIMI HELAL ETTİM”

Küsmeyi sevmediğini de vurgulayan Tümer, ölümlü dünyada birisiyle küs kalmanın iyi olmadığını anlattı. Kimseyi kırmamaya çalıştığını da söyleyen Tümer, “Kaşınıyorsa kırıyorum. Ancak, affetmenin çok önemli olduğunu anladım. Kırdıysam özür diliyorum.” dedi. Özel anısını da paylaşan Tümer, eski erkek arkadaşı ile kötü ayrıldıklarını da anlattı. Tümer, ‘hakkımı helal etmiyorum' dediğini de belirterek, “Geçenlerde bir yerde karşılaştık, sohbet ettik. Durdum, ‘ben sana hakkımı helal ediyorum, sen de helal et', dedim. Üzerimden büyük bir yük kalktı. Affetmemek üzerinde yük yaratıyor. Onun için hiç kimse affedilmemeye değmez.

“BEYAZ TELEFONU AÇMADI”
Canlı yayının zor olduğunu da vurgulamaktan edemeyen Tümer, Okan Bayülgen'in programında provokasyonda bulunulmak istendiğini hatırlatarak, “İnsanın başına çok şey gelebilir. Bunları yaşamak zor. Profesyonellik çok önemli. Okan'ı izledim. Müthişti. Önce ne olduğunu anlamadım. O kadar güzel yönetti ki, olayı ele aldı. Bu bir televizyonculuk başarısıdır.” diye konuştu. Beyaz Show Programı'na telefonla katılan öğretmenin konuşmaları sonrası yaşananlara da dikkat çeken Tümer, “Beyaz'ın programını izlememiştim. Sonra duydum. Kendisini aradım ancak telefonu açmadı. Kalbimin onunla olduğunu bildiği için içim rahat. Eğlence programında böyle şeyler olmamalı. Protesto yapacaksan onun yeri eğlence programı değil. Eğlence programının tadını çıkarmak lazım. “ şeklinde konuştu. “Futbola ilgi gösteriyor musun?” diye bir soru sorulunca Tümer, “Futbolla bir dönem aram çok iyiydi. Arkadaşlarım Tümer, Ümit, Okan'ın oynadığı dönemlerde çok maç seyrediyordum. Zaten Galatasaray taraftarıyım.” dedi. Aile yaşamının önemine de dikkat çeken Tümer, aile sevgisi yaşamayan çocukların uyuşturucunun kurbanı oldukları uyarısında bulunarak, “Çocuklara sevgi göstermek çok basit bir şey. Birbirimizi seversek sorunlar ortadan kalkacak.” dedi. Program sonunda Adem Metan, yayında Tümer'e bir de kol saati hediye etti. Metan'a iltifat yağdıran Tümer, programın uzamasını istedi. Programın normal süresi aşılırken Tümer, “Seni çok sevdim. Telefonda program için konuştuğumuzda çok istekliydin. Ses tonunda canlılık vardı. Çok iyi geldi. Bundan böyle erken kalktığımda seni dinleyeceğim. ” diyerek övgü yağdırdı. Tümer, Metan'ın ünlü teknik adam Fatih Terim'i ağırladığını da hatırlatarak, “Benim programıma çıkaramadım.” dedi.