Bülent Ersoy'dan elbise açıklaması

Bülent Ersoy, 10 Bin TL’ye elbise diktirdiği haberlerine ateş püskürdü.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Bülent Ersoy, 10 bin TL'ye elbise diktirdiği haberlerine ateş püskürdü.

Ersoy, “Elbisemle ilgili çıkan haberler yalan. Ben bu elbiseyi yılbaşı gecesi de giydim. O elbiseyi Sevil Doğruer'in diktiğini sordular. Doğruladım. Takılar için Belçika'dan aldım dedim. Takılarım da 2 apartman fiyatı kadar. Elbisemin taşları da savaroski 5 kilo değil 10 kilo taş var. Bu da büyük bir servet. Elbisenin değeri 10 bin TL değil, sadece 50 bin TL taşlar ediyor zaten' dedi.

MÜZEYYEN SENAR'I UNUTMADI
Söylemezsem Olmaz programına bağlanan Bülent Ersoy, ölümünün 1. yılında Müzeyyen Senar'ı da unutmadı. Türk müziğinin yaşayan efsanesi “Tabi bugün çok üzgünüz. Müzeyyen ablanın ölüm yıl dönümü onunla beraber musiki tamburlar udlar kemanlar bitti. O her dönemin musikisi, Cumhuriyet dönemindeki bir hanımdı. Merhum Zeki Müren'in, benim ve birçok sanatçının esinlendiği çok önemli bir tavırdı. Sonra kişiler kendilerini buldular ama musikiye ilk Müzeyyen Senar ekolüyle başlanıldı. Bende onun okuyuşuna yakın okurdum, haddim değil tabi onun kadar olma. Çok kıymetli çok başkaydı. İki kelimeyle anlatılacak biri değildi, bir ustaydı.” dedi.

'İYİ Kİ ÖLDÜ...'
'Şimdikilerde bir musiki yok, devam ettiren kimse yok, okunan eserleri görmüyor musunuz?' diye soran Bülent Ersoy, 'İyi ki öldü yoksa bunları duyarsa yüreğine iner ölürdü. Son dönemde dinlenecek adam mı var? Sadece beni dinlerdi. Tarkan'ı çok severdi, o da bizim musikimizden, Müzeyyen'le bir makamı çok güzel okudu. Eskiyi bilmiyorlar hatta hiçbirinin musiki bilgisi yok. Popüler olmak, güncel olmak çok farklı işi bilmek çok farklı bir şey. Ben konuşunca bana ukala diyorlar. Popstar Alaturka zamanı yanımda Serdar Ortaç oturuyordu. Kürdi hicaz makamı okudum nasıl diye sordu? Söylesem bir türlü, söylemesem bir türlü. Söylemek istediği makamı değil yanlış makamı söyledi. Çok efendi biri kırmak istemedim ama 'Bu kürdi hicazkar makamı değil bu uşak makamı' dedim. 'Öyle mi ben onu kürdi hicaz diye okudum' dedi. Çok iyi popüler bir çocuk ama musiki bilmiyor, bu başka bir şey. Birinin albümünün çok satması sesinin iyi olduğunu değil popüler olduğunu gösterir. Vefat eden sanatçılar bugünkü şarkıları duysa benim verdiğim tepkiyi verirdi. Her tıklanan güzel mi? Beni tıklanması ilgilendirmez makamı ilgilendirir. Burada iş biraz da izleyiciye düşüyor, ben buna çok üzülüyorum sahneye çıkıyorlar insanların alkışlamalarını istiyorlar. Sen bir şey vereceksin ki onlar alkışlasın herkes de alkışlıyor, alkışında bir önemi kalmadı o zaman beni alkışlamasınlar. dedi.

'BENİ İZLEMEYE KOT PANTOLONLA GELMESİNLER'
Ersoy şöyle devam etti: Şişli'de bir gazinoya bir profesör eşiyle geldi, O kadar kötü oldum ki Maksim gözümün önüne geldi. Tüm vefat eden önemli sanatçılar o ihtişam aklıma geldi. Ama şimdi beni izlemeye lastik ayakkabı kot pantolonla geliyorlar, ben onlara ne okuyacağım ki?  'Ben 150 eser biliyorum' diyorlar TRT repertuvarında 52 bin eser var 150 eser bilseniz ne olur? Mesela Mustafa Keser çok iyidir. Çok bilgili çok kıymetli bir arkadaşımdır. Hem de öyle bir doludur ki kelimelerle anlatamam.

GÜLŞEN BANA BEDAVA ŞARKI VERDİ
Gülşen'in de sesi çok güzel, bana çok güzel bir eser hazırladı. Bana o eseri hediye etti. Hem de para bile almadı.

EVLİLİK KONUSUNDA ŞAKA YAPTIM
Söylemezsem Olmaz programında birbirinden çarpıcı açıklamalara imza atan Bülent Ersoy son olarak yorumcuların “Çıktığınız mekanda evlilik hazırlıkları içindeyim demişsiniz?” sorusuna “Oradakileri kırmamak için öyle dedim, şaka olarak.” Yanıtını verdi.

Bülent Ersoy'dan elbise açıklamasıBülent Ersoy evleniyor