Saba Tümer’den sabah sürprizi!

Radyo dinleyicileri kahkaha dolu eğlenceli ve dinlendirici anlar yaşamaya hazır mısınız? Çünkü, haftanın ilk iş günü olan Pazartesi sabahı sizleri, Alem FM de eğlenceli, neşeli ve anlamlı bir program bekliyor.

Alem FM'de gündem oluşturan programlara imza atan ünlü radyo programcısı Adem Metan, sizler için çok sevilen sunuculardan nam-ı diğer “Bayan Kahkaha” Saba Tümer'i ağırlayacak.

Adem Metan'ın Alem FM de sosyal medya davetleri ile bir çok önemli ismi konuk alması son derece dikkat çekiyor! Şimdi ki konuğu televizyon dünyasının en sevilen sunucularından olan nam-ı diğer “Bayan Kahkaha”, Saba Tümer olacak.

O, televizyonlarda yaptığı sohbet programlarında kimi zaman ağlattı, kimi zaman güldürdü kimi zaman düşündürdü. Ancak, programın ilerleyen anlarında attığı kahkahalarla izleyicilerini güldürmeyi de ihmal etmedi.

Çünkü onun ismi nam-ı diğer Saba Tümer…

Saba Tümer, program sırasında Adem Metan aracılığıyla, hayranlarının kendisine yönelteceği soruları açık yüreklilikle cevaplandıracak. Doğduğu İzmir'in sıcak ve neşeli kimliğini her fırsatta sergileyen Saba Tümer, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olduktan sonra atıldığı televizyon dünyasında merdivenleri tırnağıyla kazıyarak nasıl yükseldiğini anlatacak.

“MEŞHUR KAHKAHASINI PATLATACAK”

Mesleki kariyerinde yükselişi sırasında yaşadığı anıları, ünlü isimlerle ilgili duygularını ve özel yaşamıyla ilgili ilginç anları dinleyicilerle paylaşacak olan Tümer, ağlatacak, düşündürecek ve sonunda yine patlatacağı kahkaha ile Alem FM dinleyicilerini neşelendirecek.
Hafta içi her gün 06:45 – 09:00 saatleri arasında spordan siyasete, komediden drama, kısacası hayatın kıyısında köşesinde ne varsa hepsine inceden inceye değinen Adem Metan'ın, Saba Tümer'i ağırlayacağı programını 08 Şubat 2016 Pazartesi günü Alem FM de.

“ADEM METAN PROGRAMIYLA GÜNDEM OLUŞTURUYOR”

Sevimli sesi, sıcaklığı ve samimiyetiyle radyo dünyasındaki hayran kitlesini genişleten Adem Metan, önceki programında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ünlü sanatçı Gülben Ergen ve Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim'i ağırlamıştı. Metan'ın ünlü konuklarıyla yaptığı programlar gündem oluşturmuştu.