Doğuş'un Azeri eşi hamile, ikiz bebekleri olacak

Ünlü şarkıcı Doğuş, evliliğinin çok güzel ilerlediğini eşinin 5 buçuk aylık hamile olduğunu ikiz bebek beklediklerini söyledi.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı bugün şarkıcı Doğuş'u ağırladı. Doğuş zorlu geçen çocukluk yıllarını anlattı. Dünyaya bir daha gelsem yine şarkıcı olurdum şarkı söylemeyi çok seviyorum dedi. Şarkıcı Doğuş yeni çıkan albümü Aklında Bulunsun'dan şarkılar seslendirdi.

Doğuş 'Şöhret Yorgunluğu' adı verilen psikolojik hastalığa yakalandığını ve tedavi gördüğünü anlattı. Çare olarak “İyi insanlar olacak etrafında sana geçmişindeki başarıları hatırlatacaklar” dedi. Doğuş'un psikoloğu Serhan Kurtulmuş canlı yayına bağlandı ve Doğuş'un Şöhret yorgunluğu hastalığı hakkında bilgi verdi.

Doğuş'un Azeri eşi hamile, ikiz bebekleri olacak

Doğuş Söylemezsem Olmaz canlı yayınında Azeri eşi Xosqedem Hidayetqizi tanışma hikayeleri anlatttı. Doğuş yıllar önce bir çocuk esirgeme yurduna ziyarete gitti ve Xosqedem Hanım'ın çocuklara olan ilgisinden çok etkilenerek evlenme teklifi etti. Evliliği hakkında bilgi veren Doğuş, evliliğinin çok güzel ilerlediğini eşinin 5 buçuk aylık hamile olduğunu ikiz bebek beklediklerini söyledi. Bebeklerden birinin cinsiyetinin kız olacağı belli olurken diğerinin henüz cinsiyetini göstermediğini ilk kez Söylemezsem Olmaz'da açıkladı.