Eylem Toraman: İbrahim Toraman hamileyken de bana şiddet uyguladı

Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Oya Aydoğan’ın yeğeni olan Eylem Toraman eşi İbrahim Toraman’ın kendisine şiddet uyguladığı haberlerini doğruladı.

Eylem Toraman: İbrahim Toraman hamileyken de bana şiddet uyguladı
Bu sabah Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Toraman'ın eşine şiddet uyguladığı haberleri gündeme geldi.

Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Oya Aydoğan'ın yeğeni olan Eylem Toraman eşi İbrahim Toraman'ın kendisine şiddet uyguladığı haberlerini doğruladı.

İbrahim Toraman'sa dün akşam çıktığı canlı yayında şiddet iddialarını yalanladı. 'Ailede kavgalar olur ancak eşime şiddet uygulamadım' dedi.

Eylem Toraman: İbrahim Toraman hamileyken de bana şiddet uyguladıOrtaya çıkan fotoğraf ve dayak iddiaları sonrası İbrahim Toraman'dan açıklama!
Bu sabah Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına ilk kez konuşan Eylem Toraman; 'İbrahim Toraman'la evlendiği zaman hamile olduğunu söyledi ve İbrahim Toraman'ın başta çocuğu istemese de sonrasında bana romantik bir evlenme teklifi yaptı ve evlendik dedi. İbrahim Toraman bana hamileyken şiddet uyguladı. Zorla evlilik sözleşmesi imzalattı. Evin ihtiyaçlarını ben aldım. Market alışverişlerini de ben yaptım. İbrahim Toraman evliliğimiz boyunca bana maddi anlamda hiç destek olmadı' diye konuştu. Eylem Toraman şunları söyledi:

Eylem Toraman: İbrahim Toraman hamileyken de bana şiddet uyguladıKoca terörü
“Aslında ceviz kabuğunu doldurmayacak bir olaydan çıktı bu olay. İbrahim Bey 3 4 günlüğüne Milano'ya gitmişti. Çocuğum hastaydı kendisini yengesi gelmişti bize o günde perdeci gelmişti onun yokluğunda kendisi buna çok sinirlendi neden ben yokken geldi diye. Sadece onun yengesi değil benim annem babam da evdeydi. Ondan bana bir siniri vardı. Ben çay alacaktım kendime çocuk vardı elimde elimden çay bardağı düştüğü için çok sinirlendi ve beni dövdü saldırdı, kafama çok fazla darbe aldım kafamı mermere çarpıp baygınlık geçirdim. Ben de babamı aradım yardım istedim babam da gelirken polisi ara dedi. Tekrar babam aradığında yaklaştım diye baba “neden geliyorsun” dedim Çünkü şuurumu kaybetmiştim. Polis ve ambulans geldi bundan sonra uzaklaştırma kararı çıktı.

Eylem Toraman: İbrahim Toraman hamileyken de bana şiddet uyguladıİbrahim Toraman: Dava açtığını sizden öğrendim
Maalesef çok aşıktım ondan evlendim. Türkiye'den bir yıllığına iş için Almanya'ya geldiğimde İbrahim beyle tanıştık ve aşık olduk, sabrettim düzelir diye çok fazla fedakarlık yaptım. Ailemin üzülmesini istemediğim için çoğu şeyde sustum ama onun ailesi bunu bildiği halde müdahale etmedi hatta kuzeninin yanında da şiddet gördüm.

Hiçbir zaman benim kıskançlığımdan kavga çıkmamıştır genelde o kıskandığı için kavga ediyorduk. Ben veliliğim süresince kendisinden hiç maddi destek görmedim ben paramı kendim kazandım ve kendi masraflarımı kendim harcadım. Evin bütün masrafları benim üzerimeydi. Son 2 aydır kendisi harcamakta destek olmakta maddi konuda. Bir kredi kartı verdi ve son kavgadan sonra ama 2 gün sonra bu kartı kapattırdı. Kendisinin bana asıl siniri benim polis çağırmamdan onu rezil ettiğimi düşünüyordü. Ama benim o sırada can güvenliğim yoktu.

Eylem Toraman: İbrahim Toraman hamileyken de bana şiddet uyguladıEylem Yıldız ile İbrahim Toraman boşanıyor mu?
İbrahim Toraman'ın Birisine aşık olduğunu düşünmüyorum ciddi bir ilişkisi olduğunu düşünmüyorum. Kendisi evlilik için uygun biri değil. Sabahları eve gelir, kendisi özgürlüğüne düşkün bir insandır, ben gidiyorum diye söylüyordu sadece. Ben gitmesini istemiyordum ama yine de gidiyordu ne yapabilirdim ki? Bu olayın ortaya çıkması kariyeri için çok kötü olacak ne yaşanmış olursa olsun o benim çocuğumun babası, bu olayın açığa çıkmasını istemezdim keşke anlaşmalı bir biçimde boşanabilseydik. Bugün boşanma davası açıyorum. Beni ailesinden hiçbiri aramadı, İbrahim bey de arayıp oğlunu sormadı. Ne maddi ne manevi bir destek görmedim.Hamileyken de şiddet gördüm. Beni AVM'nin ortasında da dövdü hatta bunun haberleri de çıktı.

2 tane telefon kullanıyordu. Telefonunda bir şifre vardı telefona bakma şansım yoktu. Ama birkaç kez gelen telefonları açtım ve bir kadın çıktı Milano'dan olduğunu öğrendim. Sen bir babasın gece hayatın olmamalı dediğimde sen beni böyle tanıdın bunlara katlanacaksın diyordu. Ve kendisine karşı hala duygularım sevgim bitmedi boşanma kararı almamın sebebi de çocuğum. Onu ben doğurdum sorumluluğun çoğu bende onun için bunu yapmalıyım. Kendisi de boşanmaktan yana. Aşk gözümü kör etti ama başka kadınlar susmasın. Bu topluma bir ibret olsun. Ben bir avukat olarak bunu yaşadıysam toplumda hala kadına şiddet var demektir.'