Aslı Enver, Murat Boz’un evine taşındı

Geçtiğimiz günlerde Murat Boz, 'Kardeşim Benim' filminin çekimlerinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Aslı Enver'i, rol aldığı dizinin setinde dört saat beklemesiyle magazin gündemine bomba gibi oturmuştu.

Aslı Enver, Murat Boz’un evine taşındı
Öğle saatlerinde sevgilisinin yanında olan Boz, soğuk havaya rağmen dört saat boyunca Enver'i bekledi. Verilen arayı fırsat bilen oyuncu, sevgilisinin yanına gitti.

Kısa bir aranın ardından kamera karşısına geçen Enver'i açık havada beklemeye başlayan Boz, üşüyünce otomobilinin yolunu tuttu. Şarkıcı, kostüm değiştirmek için karavana giden sevgilisinin beline sarılarak, çekim mekanına kadar eşlik etti. Çift, dört saatin ardından araçlarına binerek setten ayrıldı.


Şimdilerde ise çiçeği burnunda çiftin aşkı hız kesmeden devam ediyor.

Aslı Enver, Murat Boz’un evine taşındı

Son dönemin en popüler çifti Murat Boz - Aslı Enver, geçtiğimiz hafta başı birlikte yaşama kararı aldı. Murat Boz'un Yeniköy'deki villasına taşınan Enver, artık sevgilisiyle birlikte yaşıyor.

Boz'un, sevgilisi taşınmadan önce evinde yaklaşık 50 bin TL'lik tadilat yaptırdığı öğrenildi. 

Aslı Enver, Murat Boz’un evine taşındı

(Cadde)

Aslı Enver, Murat Boz’un evine taşındıAşklarını ilan ettilerAslı Enver, Murat Boz’un evine taşındıTürkiye, Murat Boz ve Aslı Enver aşkını beğendi