Kıvanç Tatlıtuğ hayranları çıldırdı

10 binden fazla kişinin beğendiği Başak Dizer'in paylaşımı, Tatlıtuğ hayranlarını üzdü.

Paris'te önceki gün hayatını yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile birleştiren Başak Dizer; sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla düşman çatlattı.

Dizer, gelinlik ve damatlıkla çektirdikleri bir fotoğraflarının altına şair Muzaffer Tayyip Uslu'nun bir şiirini yazdı. 'Bir koku var sende, sıcak yaz akşamlarına mahsus/ Ellerinde mi, saçlarında mı gözlerinde mi bilmem' dizlerini paylaşan Dizer, 'Bir gün kendi aşk şiirinizin kahramanını bulmanız dileğiyle, sevgiyle' notunu da ekledi.

10 binden fazla kişinin beğendiği paylaşım, Tatlıtuğ hayranlarını üzdü. Fotoğrafın altına 'Yüreğim yanıyor', 'Günüm kötü başladı', 'Çirkin kaderi dedikleri bu herhalde', 'Yakın zamanda katil olacağım', 'Beni vurun yalvarıyorum', 'Ben de Kıvanç'la olsam sabaha kadar şiir yazarım', 'Acım büyük' gibi yorumlar yapıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ hayranları çıldırdıKıvanç Tatlıtuğ'a eşinden aşk dolu şiirKıvanç Tatlıtuğ hayranları çıldırdıKıvanç Tatlıtuğ balayı için geceliği 15 bin euro olan odayı seçtiKıvanç Tatlıtuğ hayranları çıldırdıKıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer Paris'te evlendiKıvanç Tatlıtuğ hayranları çıldırdıKıvanç Tatlıtuğ'un annesinden sitemli paylaşım