DiCaprio'dan Ivanka'ya babasını kızdıracak hediye

Oscar ödüllü oyuncu DiCaprio, ABD'nin yeni başkanı seçilen Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'a iklim değişikliği belgeselinin DVD'sini verdi. Geçtiğimiz hafta babasının aksine Ivanka Trump'ın, konuyla mücadele etme konusunda istekli olduğu bildirilmişti.

Ünlü Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio, ABD'nin 45'inci başkanı seçilen Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'a, yapımcılığını üstlendiği iklim değişikliği belgeselini hediye etti.

'Before The Flood' (Tufandan Önce) adlı 90 dakikalık belgeselde ABD Başkanı Barack Obama, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, Tesla'nın patronu Elon Musk ve Papa Franciscus gibi isimler yer alıyor.

İklim değişikliği ile mücadele amacıyla 1998'de kurduğu derneğin yanı sıra Birleşmiş Milletler (BM) önünde defalarca konuşan DiCaprio, geçtiğimiz sene kazandığı Oscar heykelciğini kabulü sırasında da konuya dikkat çeken bir konuşma yapmıştı.

DiCaprio'dan Ivanka'ya babasını kızdıracak hediye

Independent'ın haberine göre DiCaprio, bir araya geldikleri özel görüşme sırasında Ivanka Trump'a söz konusu belgeselin bir DVD'sini hediye etti.

Geçtiğimiz hafta basına yansıyan haberlerde, Donald Trump'ın daha önce iklim değişikliği konusunda yaptığı açıklamaları dünyada endişe uyandıran Ivanka Trump'ın, babasına rağmen bu küresel sorunla mücadele etme konusunda istekli olduğu aktarılmıştı.