Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çiftine büyük şok!

Ünlü oyuncu Yağmur Atacan'ın deposuna koyulan 5 milyon lira değerindeki malın çalıntı olduğu ortaya çıktı.

Sabah'ın haberine göre; Ortopro Tıbbi Aletler, Plus Ortopedik isimli bir firmayla, üretilen malzemelerin satışı ve pazarlanması konusunda anlaşma sonrası 5 milyon lira değerindeki malı, Plus Ortopedik firmasına teslim etti. Plus Ortopedik'in, malzemelerini satmak için anlaştığı Ortopro'yu maddi açıdan suiistimal ettiği ortaya çıkınca firma, sözleşmeyi feshederek mallarını geri istedi.

Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çiftine büyük şok!

İddiaya göre Plus Ortopedik'in yetkilisi Enver Güzel, malları kaçırarak bir depoya götürdü. Ortopro yetkilisinin ihbarıyla başlatılan soruşturmada mallar Beykoz'daki depoda ele geçirildi ve müşteki firmaya iade edildi.

Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çiftine büyük şok!

Malların Tolga Yalçınkaya tarafından depoya konulduğu tespit edildi. Depo sahibinin oyuncu Yağmur Atacan olduğu tespit edildi. Tanık sıfatıyla ifade veren Atacan malların depoya Tolga Yalçınkaya tarafından getirildiğini, arkadaşı olduğu için herhangi bir belge ve sözleşme imzalamadıklarını ifade etti.

Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çiftine büyük şok!

Yürütülen soruşturma sonunda Enver Güzel ve Tolga Yalçınkaya hakkında dava açıldı. Dava, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.