Yavuz Bingöl'den öğretmenlere muhteşem konser

Antalya’nın Serik Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen gecede sahne alan Yavuz Bingöl, sevilen şarkılarını öğretmenler için seslendirdi.

Serik Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Öğretmenler Günü özel gecesinde Yavuz Bingöl sahne aldı. Belek turizm bölgesindeki bir otelde düzenlenen konserde Yavuz Bingöl söylediği şarkılarla yaklaşık 2 bin 500 öğretmen ve ailelerine muhteşem bir gece yaşattı.

Başkan Çalık'a öğretmenlerle buluşturduğu için teşekkür eden Sanatçı Yavuz Bingöl, 'Öncelikle böyle bir gece tertip etmeniz ve bizleri de davet ederek öğretmenlerimizle buluşmamıza vesile olmanızdan dolayı size çok teşekkür ediyorum. Bir öğretmen çocuğu olarak bu gece benim için de oldukça önem arz ediyor. Öğretmenlerimiz bir toplumun mimarlarıdır, bu yüzden öğretmenlik kutsal bir meslektir. İçinden geçtiğimiz bu zor günlerde birlik olma vaktidir. Ben siyaset yapmıyorum. Hangi düşüncede olursak olalım hepimizin ortak paydası vatanımız, ülkemiz. Özellikle 15 Temmuzdan sonra çok önemli günler yaşadık. Bu yüzden gün birlik olma günüdür. Sayın başkanımı da tebrik ediyorum böyle bir birlik oluşturarak bu özel gecede bir araya gelmek oldukça önemli' dedi.

Çocukluğundaki bir anısını da anlatan Bingöl, 'Çocukluğumda Ermeni bir komşumuz vardı. Bana 'Sarı Gelin' türküsünü öğretmişti. Makarnayı çok severdim, eşi de beni çağırır makarna vereceğim diyerek bu türküyü söylememi isterdi. Ben de söylemezdim. Elinde makarna ile gelirdi ben de söylerdim sonra da makarnayı verirdi. Anadolu ve Türküler bize çok şeyler öğretti'ifadelerini kaydetti.

Başkan Çalık, konserden dolayı sanatçı Yavuz Bingöl'e albümlerinin isimlerinden oluşturulmuş bir mektup ile teşekkür plaketi ve el yapımı Serik Çakısı takdim etti. Bingöl mektup okunurken duygulu anlar yaşadı.


Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.