Gülben Ergen'den iddialara sert cevap

Gülben Ergen, sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunarak boşanma eşi Erhan Çelik'le boşanma nedeni olarak ortaya atılan iddialara cevap verirken bu süreçte kendisine destek olan eski eşi ve 3 çocuğunu babası Mustafa Erdoğan ile Mahsun Kırmızıgül'e teşekkür etti.

Erhan Çelik ile boşanma kararı alan Gülben Ergen, boşanma davasının açılmasının hemen ardından 3 oğlunu da yanına alarak Amerika'ya tatile gitti.

Bu süreçte boşanma nedeni olarak çeşitli iddialar ortaya atılırken Ergen'e en büyük destek 3 çocuğunun babası Mustafa Erdoğan ve Vezir Parmağı filminde kendisine rol veren Mahsun Kırmızıgül'den geldi.

Şu an Amerika'da tatilde bulunan Gülben Ergen Instagram hesabından bir mesaj paylaşarak boşanma nedeni olarak ortaya atılan iddialara 'iftira' cevabını verirken Mustafa Erdoğan ve Mahsun Kırmızıgül'e de kendisine destek veren açıklamalarından dolayı teşekkür etti.

İşte Gülben Ergen'in o açıklaması;

"Çocuklarımın annesi mutlu olsun diyen çocuklarımın babasına... Harika bir iş birliği yaptığımız dostum, arkadaşım Mahsun'a bu hassas zamanlarımda yaptıkları açıklamalar için teşekkür ederim. İçini zehir kaplamış, yalandan ve iftiradan bıkmayan herkesin söylemleri ve senaryoları boş... Hayatımda kimse yok üç oğlumdan başka!! İsmimi kullanarak saatlerce ekranda konuşan, hayal ürünü tahminlerle haber yapan herkesi kınıyorum, ayıplıyorum ve böyle hassas bir zamanda kendilerini belli eden herkesi saygıya davet ediyorum "saygıya"

Gülben Ergen'den iddialara sert cevap