Özcan Deniz aşk mı yaşıyor?

Özcan Deniz'in 'İkinci Şans' filminde 'fındık kurdu' diye hitap ettiği genç oyuncu Afra Saraçoğlu'yla yakınlaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Özcan Deniz aşk mı yaşıyor?
Özcan Deniz'in başrolünü unutulmaz partneri Nurgül Yeşilçay'la paylaştığı 'İkinci Şans' filmi, bu cuma seyirciyle buluşuyor.

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programının haberine göre 'İkinci Şans'ta diğer birçok filminde olduğu gibi hem senaryo yazarı, hem yönetmen, hem de başrol oyuncusu olarak boy gösteren Özcan Deniz'in çekimler sırasında 'fındık kurdu' diye hitap ettiği dizinin genç oyuncu Afra Saraçoğlu'yla yakınlaştığı konuşuluyor.

'YOLUN AÇIK OLSUN, HEP YANINDAYIM'

Özcan Deniz, kendisine kalp emojisiyle 'hocam' diye hitap eden 19 yaşındaki Afra Saraçoğlu'na karşılıksız kalmadı ve sosyal medyadan 'Sen de olmasan ben napabilirdim. Yolun açık, hep yanındayım' yazdı.

Özcan Deniz aşk mı yaşıyor?

BUSE NARCI'DAN AYRILMIŞTI

Bu samimiyet ikilinin dikkatli takipçilerinin gözünden de kaçmadı. Özcan deniz, son olarak 'İkinci Şans' filminde de kısa bir rol verdiği kendisinden 23 yaş küçük Buse Narcı'yla aşk yaşamış ve bu ilişki olaylı şekilde bitmişti.

Özcan Deniz aşk mı yaşıyor?

GALAYA DAVET ETMEMİŞTİ

Bu yüzden bu akşam yapılacak 'İkinci Şans' filminin galasına da ayrıldığı sevgilisi Buse Narcı'yı davet etmeyen ünlü sanatçı, geçen aylarda ortaya atılan Narcı'nın filmdeki sahnesini montajda atacağı iddiasını da yalanlamıştı.

Özcan Deniz aşk mı yaşıyor?