Mehmet Ali Erbil'den flaş 'Altın Kelebek' açıklaması

Usta şovmen Mehmet Ali Erbil, skandallarıyla tüm kesimlerin tepkisini çeken Altın Kelebek ödül töreni hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ali Erbil'den flaş 'Altın Kelebek' açıklaması
Mehmet Ali Erbil, skandallarıyla tüm kesimlerin tepkisini çeken Altın Kelebek ödül töreni hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Erbil 'Haksızlık yapıldığını düşündüğüm için geçmişte aldığım ödülleri iade edebilirim' dedi.

OKAN BEYULGEN'DEN 'DİRİLİŞ ERTUĞRUL' SKANDALI

Programın sunucusu Okan Bayülgen, yaşanan saygısızlıkta suçu ise ekibi karşılayan hostese attı. Ekibin alelacele götürüldüğünü savunan Bayülgen, bu nedenle teşekkür etme imkanı bile bulamadıklarını kaydetti. Diziyi hiç seyretmediğini de kaydeden Bayülgen, 'Söz veriyorum, bundan sonra her gün seyredeceğim' ifadesini kullandı.

'ÖDÜL TÖRENİNİ HAYRETLER İÇİNDE İZLEDİM'

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına bağlanan Mehmet Ali Erbil, Altın Kelebek ödülleri hakkında konuştu. Ünlü şovmen, 'Haksızlık yapıldığını düşündüğüm için geçmişte aldığım ödülleri iade edebilirim' dedi. Mehmet Ali Erbil, '40 yıllık Mehmet Ali Erbil'i aday gösterip ödül vermiyorsan o listeye de adımı yazmayacaksın. Ödül törenini hayretler içerisinde izledim' İfadelerini kulandı.