Burak Yılmaz kapıya konuldu

Burak Yılmaz, eşiyle buzları eritti ama tam da affedilmedi. İkinci bebeklerinin mevlidi için Çin’den Türkiye’ye gelen futbolcu, eşi evde kalmasına izin vermeyince Çırağan’da kaldı.

Burak Yılmaz kapıya konuldu
Uzun bir süredir eşi İstem Yılmaz'la evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşan ünlü futbolcu Burak Yılmaz'ın yüzü yine gülmüyor. Eşi İstem Hanım'ı ikinci bebeklerine 4 aylık hamileyken dövdüğü iddia edilen Yılmaz, barışmak için kesenin ağzını açmıştı.

1 MİLYONLUK ÖZÜR...
Kariyerini Çin'de sürdüren yıldız futbolcu, boşanma davası açıp tazminat olarak 12 milyon lira isteyen eşinin gönlünü almak için de 1 milyon lira değerindeki Range Rover marka ciple özür dilemişti. İkinci kızları Derin'in doğumuyla eşiyle arasındaki buzları bir nebze olsa da eriten Burak Yılmaz, henüz tam olarak yumuşamayan İstem Hanım'ın gözünde hala kadro dışı... Minik kızları Derin'in mevlidi için önceki gün Çin'den İstanbul'a gelen Burak Yılmaz, eşi İstem Hanım ve 17 aylık büyük kızı Nazlı'nın yaşadığı eve geldiğinde kötü bir sürprizle karşılaştı.

BÜYÜKLER DEVREYE GİRDİ
Çiftin çevresinden alınan duyumlara göre futbolcu, kendisini tam olarak affetmeyen eşi tarafından kapıya konuldu. Karısının gönlünü almak için saatlerce dil dökmesine rağmen bir sonuç alamayan Burak Yılmaz'ın çareyi otele gitmekte bulduğu da iddia edildi. Geceliği yaklaşık 3 bin 500 lira olan Çırağan Sarayı'nda kalan Burak Yılmaz'ın eşine kendini affettirmek için son çare olarak araya aile büyüklerini soktuğu da konuşulanlar arasında….