Başak Dizer'den Kıvanç Tatlıtuğ'a duygusal mesaj

Bugün 33'üncü yaş gününü kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ'a en güzel doğum günü mesajı eşi Başak Dizer aracılığıyla yoğun bakımdan çıkıp hayata yeniden bağlanan bir kadın hayranından geldi.

Eşiyle bir fotoğrafını paylaşan Dizer, o karenin altına ilk olarak 'İyi ve güzel insanların hayatlarına, yüreklerine ve nacizane ruhuma varlığıyla, ürettikleriyle ve gözleriyle dokunabilen özel adam, iyi ki doğmuşsun' mesajını yazarak eşinin yeni yaşını kutladı.

Başak Dizer'den Kıvanç Tatlıtuğ'a duygusal mesaj

Başar Dizer, notun devamında ise Kıvanç Tatlıtuğ'un Tuba Özüntürk adlı kadın hayranından gelen duygusal doğum günü mesajını yazdı:

İşte o hayranın yazdığı mesaj;

'Başakcığım merhaba. Senin aracılığınla o bizi hiç tanımasa da çok sevdiğimiz Kıvancın doğum gününü kutlamak isteriz.

Bu şiiri geçen sene yoğun bakımdayken her gün dinlemiştim. (Rahman Altın - Kelebeğin Rüyası/Yaşadığımız) Hayatımda çok ayrı ve özel bir yeri vardır. Biliyorum çok büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Hem de belki 'doğumgünüm' bile demeden.. Ama birilerinin hayatına içtenlikle dokunduklarını, onları gerçekten iyileştirdiklerini bilmelerini isterim.

Başak Dizer'den Kıvanç Tatlıtuğ'a duygusal mesaj

Sadece okumadığını bunu kendinin de yaşadığını tahmin ediyorum. O yüzden bu şekilde dokundu bana da eminim.

Yine de özellikle de her ikinize de bugün altını çizerek hatırlatmak isterim ki; 'Güzel olan yaşadığımızdır, bir gün öleceğimiz değil.' Her günü birlikte, elele, sevgiyle ve keyifle hakkını vererek yaşamanız dileğiyle..

Başak Dizer'den Kıvanç Tatlıtuğ'a duygusal mesaj

Kıvanç bizi tanımasa da biz onu ve başarılarını, hayattaki duruşunu büyük bir sevgi ve hayranlıkla takip ediyor ve sizin mutluluğunuzdan mutlu oluyoruz. Doğum günü kutlu ve mutlu olsun. Yeni diziyi de heyecanla bekliyoruz, bol şans ve kolaylıklar.. İyi ki doğmuş Kıvanç, iyi ki birbirinizi bulmuşsunuz. Sevgi ve selamlar... Tuba Özüntürk'