Ebru Gündeş'ten manidar paylaşım

2010 yılında evlendiği Reza Zarrab ile 3 hafta önce boşanacağını açıklayan Ebru Gündeş, sosyal medya hesabından manidar bir paylaşımda bulundu.

Ebru Gündeş'ten manidar paylaşım
Reza Zarrab ile mutlu bir evlilik sürerken eşinin önce "17/25 Aralık" sürecinde Türkiye'de tutuklanmasıyla zor günler geçiren, tam o günleri atlatmışken bu kez de ailece çıktıkları ABD tatilinde Reza Zarrab'ın Miami'de tutuklanması, Ebru Gündeş'in evliliğinin sonu oldu.

Reza Zarrab, ABD'yi dolandırmak suçundan hala tutuklu halde yargılamaya devam ederken 3 hafta önce bir basın açıklaması yayımlayarak Ebru Gündeş'le boşanma kararı aldıklarını açıklamıştı.

Boşanma kararı ile çift yeniden ülke gündemine otururken Ebru Gündeş sessizliğe gömülmüştü. Herhangi bir basın açıklaması yapmayan Gündeş, bu akşam Instagram hesabında ilginç bir paylaşımda bulundu.

İşte Ebru Gündeş'in o paylaşımında yer alan metin;

" "Ayakta duracak halin yokken, hayatta duracak nedenlerin varsa korkma düşmezsin" demiş büyük Mevlana... Sadece neden de değil, nefessiniz... O yüzden herşeye ve herkese rağmen her zaman ayaktayız... Varlığı= bile yetiyor ama tüm güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler. Hep beraber olmak, beraber söylemek dileğiyle..."

Ebru Gündeş'ten manidar paylaşım