Seçkin Piriler'in yakın arkadaşı konuştu: Kesinlikle boşanacaklar

Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına Seçkin Piriler’in en yakın arkadaşı Meral Kaplan bağlandı.

Eşi Kaan Tangöze'nin kendisine şarkıcı Kıvılcım Ural'la ihanet etmesi üzerine zor günler geçiren 2 çocuk annesi Seçkin Piriler, yeni yıla eşi Kaan Tangöze olmadan yakın dostu Meral Kaplan ile birlikte Kıbrıs'ta girmişti.

Yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta Seçkin Piriler'in oğlunun ağlamasına ve uykusunun gelmesine aldırmadan eğlendiği öne sürüldü. Kaan Tangöze tarafından ihanete uğrayan Seçkin Piriler'in ihanet sonrası bunalıma girdiği iddia edilmişti. Bu haberler sonrasında Seçkin Piriler tarafından olay açıklama geldi.“Kıbrıs'ta yılbaşı için gittiğim tatille ilgili hakkımda yapılan haberler beni çok üzdü. Çocuğumu barda uyuttuğuma dair gerçekle yakından uzaktan ilgisi olmayan haberler yapılması bana ve çocuklarıma çok büyük saygısızlık. Volkan kucağımda sadece 10 dakika kaldı ve bu da bakıcıyı bekleme süresiydi. İki çocuğum var ve ikisi de hayatimin anlamını ifade ediyor. Son 1 aydır yaşadığım travmayi, trajediyi zaten herkes görüyor, biliyor. Yaşadıklarım yetmiyormuş gibi bir de basın mensubu arkadaşlarımın bu tarz haberler yapması çok yıpratıcı. Bu haberi yapanlarla ilgili yasal hakkımı kullanmak için avukatımla da konuştum. Affedebileceğim türden bir haber değil çünkü' dedi.

Seçkin Piriler'in yakın arkadaşı konuştu: Kesinlikle boşanacaklar

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına Seçkin Piriler'in en yakın arkadaşı Meral Kaplan bağlandı. Meral Kaplan Seçkin Piriler'in yaşadığı zor günlerin ardından Kıbrıs tatiline moral olsun diye birlikte çıktıklarını söyledi. Seçkin Piriler'in çocuğunu asla eğlencede uyutmadığını ifade eden Meral Kaplan, diğer çıkan haberleri de yalandı.

Kaplan şunları söyledi:

Seçkin Piriler eşi Kaan Tangöze'nin birlikte görüntülendiği Kıvılcım Ural hakkında metres demedi. Kaan Tangöze çok iyi bir baba hatta sürekli örnek gösteririm. Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze 6 yıllık evliliklerinde çok mutlu olduklar. Ayrıca Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze ilişkisi 6 aylık bir ilişki. Bu süreçte evliliklerinde bir sorun olmadı. Kaan, Seçkin'e bu durumu belli etmedi, fotoğraflar çıkmadan bir gün önce evlerinin dekorasyonuyla ilgileniyorlardı.

Seçkin Piriler'in yakın arkadaşı konuştu: Kesinlikle boşanacaklar
Kaan Tangöze eşi Seçkin Piriler'i Kıvılcım Ural ile aldatırken böyle yakanlanmıştı.

'SEÇKİN KAAN'I İSTEMİYOR'

Kaan Tangöze'nin Seçkin Piriler'in yakın zamanda babasının da vefat etmesini hiçe sayarak Asmalımescit'te elele dudak dudağa Kıvılcım Ural'la çekilen fotoğraflarına kızıyorum. Bunu nasıl göze alabildi? Kıvılcım Ural'da da suç var. Aşka saygı duyuyorum. Ancak çok yanlıştı. Kaan da madem mutsuzdu başka bir kadın vardı bunları Seçkin'e hiç hissettirmedi. Bu fotoğrafları görünce şok yaşadık. Seçkin psikolojik tedavi görüyordu. Bunun için güçlü duruyor. Seçkin Kaan'ı istemiyor, kesinlikle boşanacaklar. Seçkin mahkemeyi açıyor. O an şoktaydı. Çok zayıfladı. Allah vicdanlı erkeklerle, insanlarla karşılaştırsın. Eminim Kaan da istemedi ancak Kıvılcım Ural'ın durmadan konuşup bir şey söylemesine kızıyorum. Aşıksa da bir kenara çekilsin beklesin. Seçkin zaten Kaan'ı istemiyor alsın onun olsun. Ancak kaseti de çıkacakmış, reklam yapıyor demiyoruz ancak bence susması gerekir. Tek söyleyeceğim Kıvılcım Ural sussun zaten Kaan onunla olacak burada acı çeken insanlar var bu dünyada yapılan şeyler başka dünyaya kalmıyor. Mutlu olacaklarına da inanmıyorum. Seçkin'i de Kıbrıs'a götüren benim Belçika'ya, Amsterdam'a gezmeye moral olsun diye götüreceğiz. Seçkin'in yanındayız. 2 çocukları var hala keşke barışsalar diyorum. Kaan da çok pişman oldu, tabi ki üzüldü. Artık aynı evde yaşamıyorlar. Seçkin Kaan'la görüşmek istemiyor.'

Seçkin Piriler'in yakın arkadaşı konuştu: Kesinlikle boşanacaklar

Seçkin Piriler'in yakın arkadaşı konuştu: Kesinlikle boşanacaklarSeçkin Piriler isyan etti